Win een thuiskijkcode voor hitserie ZeroZeroZero (afgelopen)

recensie ZeroZeroZero

Jaaaaaa, mij mogen van lumiereseries.com weer twee thuiskijkcodes weggeven. Dit keer van de Italiaanse hitserie ZeroZeroZero, die al online te zien is en vanaf 23 juni ook op Dvd te koop is. De Volkskrant gaf deze zenuwslopende misdaadserie zelfs vijf sterren! Dus hup, laat een reactie op ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram achter waarom jij wilt winnen. Wie weet zit jij volgend weekend dan op de bank naar deze spannende serie te kijken.

Het verhaal

Cocaïne, dat is waar het om draait in deze serie. Nog niet eens persé over het gebruik ervsn, maar de handel. Als kijker volg je een cocainelafing die door Italiaanse criminelen is besteld, tot de aflevering daarvan. Dat gaat via vele duistere en corrupte mensen, die allemaal een graantje meepikken. Wat ook duidelijk is, is dat de internationale georganiseerde misdaad meer macht heeft dan je denkt.

En wist je dat ZeroZeroZero gebaseerd is op het boek van Roberto Saviano? En dat de makers van deze serie ook Gomorra hebben gemaakt? Nee, nou, nu wel dan.

Hoe kun je winnen?

Je kunt een week lang reageren via ons blog, Facebook, Twitter en/ of Instagram. Tot en met donderdag 25 juni maak jij dus kans op die thuiskijkcode. En aangezien het een topserie is, verwachten wij natuurlijk vele topreacties. En delen wordt gewaardeerd, want net als bij de cocaïnehandel, moeten wij het ook van mond op mond reclame hebben. Dus wil jij ZeroZeroZero zien, reageer dan en wie weet win je nog ook.

Regie: Leonardo Fasoli | Mauricio Katz | Stefano Sollima
Cast: Gabriel Byrne | Andrea Riseborough | Giuseppe De Domenico
Speelduur: 1 seizoen ( 8 x 50 minuten)

Share

9 gedachtes over “Win een thuiskijkcode voor hitserie ZeroZeroZero (afgelopen)

  1. Ik heb enorm veel gelezen en gehoord over deze serie. Die verhalen smaken zeker weten naar meer! Binnen ons gezin zijn meerdere liefhebbers van dit genre, dus doe ik zeker mee met deze actie.

  2. JA! Ik ben enthousiast, deze serie moet ik zien. Deze mooie kans kan ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan.

Wil je reageren?