Win een thuiskijkcode voor Box 21 (afgelopen)

winnen Box 21

Wij zijn de spannende misdaadserie Box 21 aan het kijken (recensie volgt). Omdat die serie zo spannend is, hebben wij het voor elkaar gekregen om twee thuiskijkcodes weg te geven, namens lumiereseries.com. Daar is deze serie namelijk te zien, vanaf 2 oktober. Vanaf 23 oktober is ook de Dvd beschikbaar. Jij kunt dus een thuiskijkcode winnen. Hoe? Door ons te vertellen waarom je de serie perse wilt zien. Meer weten?

Het verhaal

De Roemeense Lidia wordt door haar vriend onder valse voorwendselen naar Zweden gelokt. Eenmaal daar aangekomen in Stockholm moet ze de prostitutie in. Maar Lidia gaat daar niet mee akkoord en komt in opstand. Tegelijkertijd jaagt agent Ewert ergens anders in de stad op een crimineel, Jochum Lang. Ewert stuit op geheimer, waarbij niemand is wat hij of zij lijkt. De ongrijpbare Box 21 heeft misschien wel het antwoord.

Hoe kun je winnen?

Reageer waarom je Box 21 zo graag wilt zien. Doe dat op ons blog, op FacebookTwitter, en/ of Instagram. Is allemaal goed hoor. Reageren kan tot en met donderdag 8 oktober. Daarna berichten wij de winnaars persoonlijk. Ze krijgen de thuiskijkcode toegestuurd, plus een uitleg hoe je die kunt activeren. Is allemaal supersimpel (we spreken uit ervaring).

Regie: Mani Maserrat
Cast: Alexandra Sarbei | IIlinca Neacșu | Joakim Sällquist
Speelduur: 6 x 45 minuten

Share

11 gedachtes over “Win een thuiskijkcode voor Box 21 (afgelopen)

  1. Ben benieuwd. Ik heb de boeken waar deze serie op gebaseerd is deels gelezen. Ben benieuwd hoe de tv serie is geworden. Vast heel spannend.

  2. Lange looptijd …. reageren vóór 8 maart … hmmmm Toch waag ik een kansje, wil heel graag winnen om samen met mijn zonen te kijken, we zijn alle 3 fan van Scandinavische series

  3. Super spannende boeken, ben benieuwd of de serie even goed is, de poster en de cast voorspelt veel spanning.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.