Win een thuiskijkcode voor Bäckström! (afgelopen)

Bäckström

Zijn we weer met een mooie nieuwe winactie voor een thuiskijkcode. Dit keer is dat de crimeserie Bäckström, die online te zien is op lumiereseries.com en vanaf 22 mei ook verkrijgbaar is op Dvd. Vertel ons via ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram waarom je deze serie zo ontzettend graag wilt zien en wie weet win jij wel één van die twee codes. Maaaaarrr, je wilt vast wel weten waar de serie over gaat, voordat je meteen reageert…

Het verhaal

Evert Bäckström is zo goed als detective dat hij er bekend door is geworden. Hij heeft namelijk 99% van de moordzaken waar hij aan heeft gewerkt, opgelost. Dan vinden ze een schedel die is doorboord met een kogel, op een onbewoond eiland in de archipel. Evert is uiteraard de aangewezen man om dit mysterie op te lossen, maar dat is toch moeilijker dan hij zelf dacht.

Jij wilt vast wel winnen!

Je kunt reageren tot en met donderdag 28 mei. Daarna berichten wij de twee winnaars. Nogmaals, je kunt dus meedoen op ons blog, Facebook, Instagram en Twitter. We zijn helaas niet zo hip dat we ook nog Snapchat en TikTok hebben. Wist je overigens dat deze serie is gebaseerd op de boeken van schrijver en professor in de criminologie Leif GW Persson? Wij niet!

Hup, laat snel een reactie achter en wie weet krijg jij wel bericht dat je de winnaar bent. Delen wordt gewaardeerd!

Regie: Amanda Adolfsson | Jonathan Sjöberg
Cast: Kjell Bergqvist
Speelduur: een seizoen (6 afleveringen)

Share

14 gedachtes over “Win een thuiskijkcode voor Bäckström! (afgelopen)

  1. Leuk hoor! deze serie zou ik graag willen zien, straks alle tijd want ik vier dan 2 weken vakantie….thuis.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.