Win een kijklink voor Summer of Love op Picl

Summer of Love Picl

Wie wil dat nu niet. Een hele zomer vol met liefde. Picl heeft daar een oplossing voor. Sinds 1 juli hebben zij namelijk een prachtig filmprogramma online staan met alleen maar liefdevolle films: Summer of Love. En even tussen jou en mij, daar zitten echt heel veel parels bij! Niet gelogen. Benieuwd naar die parels en hoe jij een van de vijf kijklinks kunt bemachtigen? Klik dan vooral verder…

Het programma

Zoals beloofd zijn er een aantal parels te zien. Van de zeven films in het programma heb ik er al vijf gezien. Zo kun je bijvoorbeeld het zwoele La Vie d’Adèle zien, die in mijn persoonlijke top tien staat. Een meesterwerk hoor! En wat te denken van Her. Die stem van Scarlett Johansson alleen al doet je hartje overslaan. En we zijn er nog niet, want ook het poëtische Paterson is te zien, met een briljant charmante Adam Driver. Ook het eigenzinnige The Lobster is het kijken waard, net als het lieflijke While We’re Young.

En dat zijn slechts vijf van de films die ik al gezien heb. Over Only You en Un Homme et une Femme kan ik nog niets zeggen, want die heb ik nog niet gezien. Maar, die ga ik uiteraard wel zien. Die twee recensies volgen nog.

Hoe kun jij een kijklink winnen?

Vijf kijklinks zijn er dus te winnen. Uiteraard kun je er maar een per deelnemer winnen, dus extra veel kans voor iedereen. Je moet er alleen wel wat voor doen. Graag hoor ik van je welke film je wilt zien en waarom. Die reactie kun je achterlaten op ons blog, maar ook op onze FacebookInstagram en/ of Twitter pagina.

Reageren kan tot en met donderdag 8 juli. Daarna bericht ik de winnaars persoonlijk. Ik ben zeer benieuwd naar alle liefdevolle reacties. Want liefde is waar we allemaal behoefte aan hebben in deze wereld.

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.