Win 2 bioscoopkaarten voor een van de beste films over #MeToo! (afgelopen)

poster The Assistant

The Assistant is de film waarvoor wij die kaarten weggeven. Een film waarvan wij vinden dat het een van de beste films is die gaat over de hele #MeToo-discussie. Vooral ook omdat deze film wel heel erg wijst naar Harvey Weinstein en dus de filmwereld. Wij geven twee keer twee kaarten weg, met dank aan Herrie Film & TV. Wil jij twee bioscoopkaarten winnen, reageer dan waarom jij vindt dat je die kaarten verdient! Ow ja, de film draait vanaf – als de maatregelen niet meer gelden – donderdag 19 november in de bioscoop.

Het verhaal

Jane werkt pas net als assistente van een grote baas in de filmwereld, maar nu al maakt ze lange dagen. Ergens ook wel logisch, want je wil aantonen dat je geschikt bent voor de baan. Helemaal als je wat hogerop wilt komen in de filmwereld. Alleen blijkt die filmwereld een stuk verziekter dan ze vooraf dacht, met een angstcultuur waar je u tegen zegt. Nu is de vraag wat ze daarmee aan moet. We volgen haar een dag lang, waaruit blijkt hoe hard de wereld is.

Hoe kun je winnen?

Reageren kan, zoals altijd, via FacebookInstagram en/ of Twitter. Oh, en via ons blog natuurlijk. Je kunt reageren tot en met 19 november, dat is de dag dat de film in première gaat in de bioscoop. Op vrijdag 20 november versturen wij vervolgens de gegevens van de twee winnaars naar Herrie Film & TV. Zij zorgen ervoor dat jullie naar een bioscoop naar keuze kunnen. Dat kan uiteraard alleen als jullie de bioscoopkaarten ook daadwerkelijk ontvangen. Daar zorgen ze bij Herrie Film & TV dus heel netjes voor. Lief van ze.

En kijk eens naar de sterke filmposter! Die achtergrond is echt supergoed, met op de voorgrond de in deze film supergoed acterende Julia Garner.

Regie: Kitty Green
Cast: Julia Garner | Owen Holland | Matthew Macfadyen
Speelduur: 87 minuten

Share

15 gedachtes over “Win 2 bioscoopkaarten voor een van de beste films over #MeToo! (afgelopen)

  1. Lijkt me een erg fascinerende film! Dit is een onderwerp wat ik ook binnen ons gezin bespreek maak. Daarom zou ik mijn dochter meenemen naar deze film. Wij kijken graag naar mooie films over sterke en moedige vrouwen.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.