Wil jij twee bioscoopkaartjes voor Perfetti Sconosciuti winnen? (gesloten)

Perfetti Sconosciuti winnen bioscoop

Wat is er nu leuker dan iemand blij maken met een bioscoopkaartje? Juist, iemand blij maken met twee bioscoopkaartjes. In deze nieuwe winactie maak je kans om – net als de vorige winactie – een Italiaanse film te gaan zien. Om precies te zijn gaat het om Perfetti Sconosciuti, een komisch drama die vanaf 17 november in de bioscopen draait (lees hier al onze recensie). Een belangrijke rol in deze film is weggelegd voor de smartphone. Durf jij je smartphone te delen?

Dank ook aan Arti Film, want zij maken deze winactie mogelijk. Benieuwd naar het verhaal en, niet geheel onbelangrijk, hoe je de twee bioscoopkaartjes voor Perfetti Sconosciuti winnen kunt?

Het verhaal

Eva en Rocco, een getrouwd stel van rond de veertig met een puberende dochter, hebben drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd, maar Carlotta, de tweede vrouw van Lele, is nog vrij nieuw in het groepje, dat vol spanning uitkijkt naar de komst van de pas gescheiden Peppe, die heeft aangekondigd zijn nieuwe vriendin mee te zullen nemen. Maar hij arriveert alleen: ze was niet lekker.

Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen?

Niemand durft te erkennen dit een minder goed idee te vinden en schoorvoetend gaat iedereen akkoord. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens het vleesgerecht en de tiramisu tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner…

Met een Italiaanse sterrencast en met ruim 3 miljoen bezoekers was deze dramatische komedie dé Italiaanse bioscoophit van dit voorjaar! De trailer kun je in ieder geval al hieronder al bekijken. Heb je al zin om deze film te zien?

Hoe kun je winnen?

Zoals zo altijd horen wij graag waarom je twee bioscoopkaartjes voor Perfetti Sconosciuti winnen wilt. De winactie eindigt op 13 november om 12 uur. Wij zullen daarna de winnaar bekendmaken en die persoon op de hoogte stellen. Arti Film zal vervolgens de kaartjes toesturen, zodat je naar de film kunt, wanneer jij maar wilt en met wie je maar wilt.

Ook hier geldt weer dat het delen van deze actie zeer op prijs wordt gesteld! Via Facebook of Twitter, of gewoon van mond tot mond, dat kan natuurlijk ook.

Share

3 gedachtes over “Wil jij twee bioscoopkaartjes voor Perfetti Sconosciuti winnen? (gesloten)

  1. Soms zou ik willen dat ze smartphones nooit hadden uitgevonden. Ik durf de uitdaging wel aan. Mooi concept en ook benieuwd naar de film. Ik wil dus wel kans maken op die twee kaartjes.

  2. we denken elkaar goed te kennen door het gebruik van social media en whatsapp, maar ondertussen zijn we allemaal anonieme personen geworden. Goed verhaal, dat de smartphone gebruiker met zijn neus op de feiten drukt. Ik wil hem zien!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.