Wil jij twee bioscoopkaartjes voor Le Confessioni winnen? (gesloten)

winactie Le Confessioni

We hebben weer een keer een winactie. Dit keer zijn er geen dvd’s te winnen, maar twee bioscoopkaartjes voor de dramafilm Le Confessioni; een nieuwe film met Toni Servillo, die op donderdag 13 oktober in première gaat. Toni Servillo, wie is dat? Je weet wel, die man die de hoofdrol speelt in La Grande Bellezza. Degene die wint (en dat is één iemand), mag daarvoor Imagine Filmdistributie Nederland van harte danken, want zij maken deze actie mede mogelijk.

Waar gaat Le Confessioni over?

In een luxueus hotel in Duitsland komen de ministers van Financiën van de G8 samen voor een topconferentie. De dag nadat voorzitter van het Internationaal Monetair Fonds Daniel Roché te biecht is gegaan bij de monnik Roberto Salus, die ook te gast is in het hotel, wordt hij dood gevonden in zijn kamer. De ministers van de G8 maken zich zorgen over het uitlekken van geheime informatie die Roché de monnik mogelijk heeft toevertrouwd, wat desastreuze gevolgen zou hebben. Terwijl zij steeds meer druk op Salus uitoefenen om Rochés biecht te onthullen, blijft hij zich beroepen op zijn zwijgplicht.

Een internationaal sterrenensemble met onder anderen Toni Servillo (La Grande Bellezza), Connie Nielsen (Brothers), Moritz Bleibtreu (Das Experiment), Marie-Josée Croze (The Diving Bell and the Butterfly), Lambert Wilson (Des Hommes et des Dieux) en Daniel Auteuil (Caché) vormt de cast van Le Confessioni, de nieuwe speelfilm van de Italiaanse regisseur Roberto Andò (Viva la Libertà).

Hoe kun je winnen?

Heel simpel, laat gewoon een reactie achter waarom jij graag naar Le Confessioni gaat. Wij zullen dan aan het einde van deze winactie beslissen wie er de gelukkige winnaar is. De actie eindigt op 7 oktober om 12.00 uur! Daarna nemen wij contact met je op voor de adresgegevens. Imagine Filmdistributie Nederland zal vervolgens de kaartjes toesturen, zodat je naar de film kunt, wanneer jij maar wilt en met wie je maar wilt. Leuk toch?

Het delen van deze actie vinden wij overigens erg fijn 🙂

Share

7 gedachtes over “Wil jij twee bioscoopkaartjes voor Le Confessioni winnen? (gesloten)

  1. Waarom ik graag wil winnen. Omdat dit me gewoon een hele goede film lijkt. De trailer ziet er goed uit en vind het een hele goede cast. Ook het verhaal spreek me erg aan. Dus zou hem heel graag op het grote doek willen bekijken 🙂

  2. De biecht is voor mij als gelovig man een belangrijk Sacrament.
    Er wordt niet vaak een film over gemaakt.
    Ik heb de recensie in het KN hierover gelezen en zou heel graag met mijn zoon of dochter hier naar toe gaan.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.