Wil jij een thuiskijkcode voor het beste oorlogsdrama ooit winnen?

Come and See (Idi i Smotri)

Wil wil dat nu niet! Als je ons blog in de gaten hebt gehouden, dan heb je gezien dat wij extreem lyrisch waren over Come and See, een Russische anti-oorlogsdrama. Zelfs zo lyrisch dat we dit oorlogsdrama misschien wel als de beste oorlogsfilms ooit betitelden. En wat wij goed vinden delen wij heel graag. Zo graag zelfs, dat wij in samenwerking met The Publicity Company een thuiskijkcode voor op lumiereseries.com mogen weggeven. Benieuwd hoe je kunt winnen?

Waar gaat Come and See over?

Uiteraard kun je de link aanklikken om onze recensie te lezen en de trailer te bekijken, maar misschien wil jij jezelf wel gewoon laten verrassen. Dat kan natuurlijk. In het kort gezegd gaat de film over de vijftienjarige Forja. Hij ontvlucht in 1943 zijn geboortedorp in Wit-Rusland en sluit zich aan bij de Partizanen, om tegen de SS en de Wehrmacht te vechten. Door datgene wat Florja meemaakt, verandert hij van een goedlachse jongen in een getraumatiseerde jongeman!

Hoe kun je de thuiskijkcode winnen?

Normaal vragen wij je om een reactie te geven op ons blog om te winnen. Belangrijkste vraag van ons is waarom jij die thuiscode wilt winnen. Vanaf deze prijsvraag mag je ook gewoon een reactie geven op onze social media (zie hier: Twitter, Facebook en/of Instagram). Dat maakt het allemaal net wat toegankelijker, zonder al te veel geklik. In dit geval is het één thuiscode, dus dat betekent dat de beste reactie wint. Wij zeggen met name beste reactie, want niets in de film is als leuk te betitelen.

Je kunt meedoen tot en met zondag 22 september. Dan beslissen wij wie de beste reactie heeft. Ons volgen en het delen van het bericht levert extra punten op, dus deel in overvloed op onze eerder genoemde social media. De winnaar krijgt daarna uiteraard de thuiskijkcode toegestuurd. Dus doe mee en wie weet win jij Come and See wel op lumiereseries.com.

Share

2 gedachtes over “Wil jij een thuiskijkcode voor het beste oorlogsdrama ooit winnen?

  1. Hoi.

    Ik wil graag winnen, omdat ik zeer geïnteresseerd ben in films over die tijd. Daarnaast komt mijn vrouw uit Polen, die in haar familie soortgelijke verhalen kent.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.