Wil jij een thuiskijkcode van Seizure winnen? (afgelopen)

Seizure

Voor de thrillerserie Seizure mogen wij van lumiereseries.com twee thuiskijkcodes weggeven. Deze Noorse serie is sinds eind september op de streamingsdienst te zien en ook op Dvd verkrijgbaar. Jij kunt dus een code winnen. Wat we dan van jou willen weten, is hoe graag jij Seizure wilt zien. Vertel het ons maar. Wil je meer weten, dan kun je uiteraard ook verder lezen, want we kunnen ons niet voorstellen dat je niet wilt weten waar de serie over gaat.

Het verhaal

Rechercher Max Sørensen en advocate Sasha verloren een paar maanden gelden hun zoon. Sindsdien is hun leven uiteraard niet meer hetzelfde. Om dat leven toch om te draaien, laat Max zich overplaatsen naar Oslo. Daar wordt hij de partner van Sander Holm, die de onderwereld goed kent. Waar Max de regels volgt, doet Sander dat niet altijd. De twee botsen dan ook. Hun eerste zaak samen is ook geen gemakkelijke: vier allochtone tieners overlijden in een zwembad. Er zijn geen sporen van geweld of drugs, maar wel kronkelen er palingen op het plaats delict. Die nacht dromen beide mannen raar en komt de stad ook nog eens blank te staan door een storm. Mysterie genoeg dus!

Hoe kun je winnen?

Op ons blog, op FacebookTwitter, en/ of Instagram kun je reageren op deze winactie. Vertel ons dus waarom jij deze serie graag wilt zien. De twee in onze ogen beste reacties winnen een thuiskijkcode. Dan kun jij thuis vanaf de bank naar lumiereseries.com en de serie lekker bingewatchen. Reageren kan tot en met donderdag 15 oktober. Daarna sturen wij de twee winnaars de code toe. Klinkt simpel, is het ook. Het enige wat je dus hoeft te doen is een goede reactie achterlaten. En dat kun jij alleen!

Regie: Eirik Svensson, Rune Denstad Langlo
Cast: Anders Baasmo Christiansen | Anders Danielsen Lie
Speelduur: 1 seizoen (8 x 60 minuten)

Share

9 gedachtes over “Wil jij een thuiskijkcode van Seizure winnen? (afgelopen)

  1. Spannend, ben benieuwd! Hier kom ik die natte gure herfstavonden wel mee door. Lekker warm met een dekentje op de bank, goed glas wijn en een snackje. Ik heb er zin in!

  2. Lijkt me een spannende serie. Ben er nieuwsgierig naar geworden. Geen Nederlandse ondertiteling in de trailer. Waardoor ik er geen soep van kan maken. Maar ik kom er graag achter.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.