Wij geven 3 x 2 bioscoopkaarten weg voor Atlantis! (afgelopen)

Atlantis

We hebben weer een mooie winactie. Dit keer een winactie waarvoor je naar de bioscoop mag. En dat verdient het verstilde oorlogsdrama Atlantis – vanaf 17-9 in de bioscoop – ook, want die film moet je eigenlijk voelen. En een film voelen doe je toch echt nog steeds het beste in de bioscoop. Namens Herrie Film & TV mogen wij 3 x 2 bioscoopkaarten weggeven. Dat is best veel. Wat we van jou willen weten, is waarom je deze film zo graag wilt zien en met wie. Reageren kan op door te reageren op deze winactie op ons blog, TwitterFacebook en/ of Instagram. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Het verhaal

In 2025 is de oorlog tussen Oekraïne en Rusland eindelijk voorbij. Ex-soldaat Sergey is niet helemaal ongeschonden uit die oorlog gekomen, mede door het vele geweld. Een nieuwe baan biedt uitkomst. Hij brengt schoon water rond naar bewoners van een vervuilde regio. Het is in die regio waar hij Black Tulip leert kennen, een organisatie die omgekomen soldaten opspaart en hen alsnog een begrafenis geeft. Dit spreekt Sergey aan, waarna hij zich als vrijwilliger opgeeft, ondanks dat het werk niet fijn is om te doen. Katya zorgt er zelfs weer voor dat Sergey wat meer hoop krijgt.

Hoe kun je winnen?

Vertel ons waarom je Atlantis graag wilt zien en wie je mee wilt nemen. Let op, het is een verstild oorlogsdrama, dus verwacht geen heftige actiescènes of wat dan ook. Reageren kan tot en met woensdag 16 september. Daarna berichten wij de winnaars persoonlijk, zodat ze de bioscoopkaarten thuisgestuurd krijgen. Ow ja, even voor de zekerheid, reageren kan dus via ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Regie: Valentyn Vasyanovych
Cast: Andriy Rymaruk | Liudmyla Bileka | Vasyl Antoniak
Speelduur: 106 minuten

Share

9 gedachtes over “Wij geven 3 x 2 bioscoopkaarten weg voor Atlantis! (afgelopen)

  1. ik zou graag deze film gaan zien met mijn dochter want wij hebben beide belangstelling voor niet-westerse films en dit genre van “verstilde film” ken ik niet. kortom: mocht ik winnen, dan beloofd het een sensationele ervaring te worden

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.