Wij geven 2 x 2 filmkaarten weg voor het Movies That Matter Festival (geannuleerd)

Movies That Matter Festival winactie

Ja, je leest het goed, je maakt kans op twee kaarten voor een film naar keuze op het Movies That Matter Festival (MTMF) in Den Haag. Welke film of documentaire dat dan wordt, bepaal jij helemaal zelf. Wil jij kans maken op twee kaarten, laat dan een bericht achter. Uiteraard willen we dan wel weten welke film of documentaire je graag wilt zien, en waarom! Nog meer weten?

Hoe win je twee kaarten?

Laat een berichtje op ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram achter. We horen dan graag welke film of documentaire jouw favoriet is op het Movies That Matter Festival en waarom dat is. Dat laatste vinden wij best wel belangrijk, want het filmfestival doet het tenslotte ook wel toe. Originele antwoorden maken extra kans. Reageren kan tot en met 15 maart. Daarna zorgen wij dat de winnaars bericht krijgen en uiteraard ook de kaarten in bezit krijgt.

Overigens kunnen wij deze actie niet mogelijk maken zonder Movies That Matter Festival zelf en Herrie Film & TV. Dus wij danken en hen daarvoor.

Wat is er allemaal te zien?

Nou wat dacht je van veel. Heel veel. Er staan titels op de rol die al in de bioscoop hebben gedraaid of nog steeds draaien, maar uiteraard ook veel nieuwe films en documentaires. Neem vooral even een kijkje in het programma, mocht je niet uit je keuze komen. En met zoveel kjeuze is het logischerwijs ook moeilijk kiezen. Wij hebben in een eerder bericht over dit festival in ieder geval al wat tips gegeven. Misschien dat je daar dan nog iets mee kunt.

12-3: helaas heeft de organisatie, heel begrijpelijk, het festival geannuleerd. Dit naar aanleiding van het coronavirus. Deze winactie komt dan ook te vervallen.

Share

Een gedachte over “Wij geven 2 x 2 filmkaarten weg voor het Movies That Matter Festival (geannuleerd)

  1. Ik zou graag Cleo zien , zou de kwetsbare Cleo toch haar vriendje gevonden hebben ondanks zijn grote geheim wat hij bij zich draagt ? En wat voor geheim ? Dat wil ik graag zelf gaan ontdekken !

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.