Wij geven 2 x 2 bioscoopkaarten voor Sweet Thing weg (afgelopen)

bioscoopkaarten Sweet Thing

Gelukkig blijven de bioscopen, ondanks de strengere maatregelen om het coronavirus terug te dringen, open. Dat komt goed uit, want van de geweldige dramafilm Sweet Thing (recensie volgt) mogen wij van Herrie Film & TV 2 x 2 bioscoopkaarten weggeven. De film draait al vanaf 22 oktober in de bioscoop, dus we maken er een korte winactie van! Wil jij twee bioscoopkaarten winnen, laat ons dan weten waarom jij deze film perse in de bioscoop wilt zien. Meer weten over de film en de voorwaarden om aan deze winactie mee te doen?

Het verhaal

Billy en haar broertje Nico wonen bij hun vader. Die vader drinkt graag. En als hij dat doet, dan maakt de geborgenheid plaats voor schuldgevoel en tranen. Hun moeder is er al jaren niet meer en houdt ook wel van een drankje. Adam besluit om af te kicken, waardoor de kinderen er alleen voor komen te staan. Samen met nieuwe vriend en weesgenoot Malik gaan ze op zoek naar zijn vader, die in Florida schijnt te wonen. De reis daar naartoe gaat niet vanzelf.

Hoe kun je winnen?

Sweet Thing draait dus vanaf donderdag 22 oktober in de bioscoop. Dat betekent dat wij die dat ook de winnaars willen benaderen, zodat ze datzelfde weekend nog naar de bioscoop kunnen. De winactie zal daarom duren tot en met woensdag 21 oktober. Minder tijd om te reageren dan normaal bij een winactie van ons, maar dan heb je wel de kans om naar een geweldige film in de bioscoop te gaan. Reageren kan op FacebookTwitter, en/ of Instagram, maar uiteraard ook via ons blog. We zijn tenslotte niet voor niets dit blog gestart. Dus wil jij twee bioscoopkaarten winnen, laat dan weten waarom jij deze film zo graag in de bioscoop wilt zien.

Regie: Alexandre Rockwell
Cast: Nico Rockwell | Lana Rockwell | Jabari Watkins
Speelduur: 91 minuten

Share

11 gedachtes over “Wij geven 2 x 2 bioscoopkaarten voor Sweet Thing weg (afgelopen)

  1. Ik laat mij graag verrassen met een spraakmakende film. Verder ben erg nieuwsgierig en waag ik dan ook graag mijn kansje op deze film .

  2. Na het bekijken van de trailer, lijkt me dit een interessante film die ik graag wil zien. Ik zal samen met mijn moeder naar de bioscoop gaan, hebben we toch nog een gezellig uitje samen, ondanks alle corona narigheid.

  3. Helaas een nog steeds te veel voorkomend probleem, goed dat hier aandacht voor is. Ben zeer benieuwd naar deze mooie film met een belangrijk weggeduwd thema.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.