Thuiskijkcode winnen voor The Minister? (afgelopen)

The Minister

Wij mogen van onze vrienden van lumièreseries.com weer twee thuiskijkcodes weggeven. Dit keer voor de IJslandse politieke dramaserie The Minister. Die serie is vanaf 25-9 te zien op lumièreseries.com en verschijnt op 20-11 op Dvd. De hoofdrolspeler ken je misschien wel, want dat is Ólafur Darri Ólafsson, die je kunt kennen van de de misdaadserie True Detective. Dit keer willen we van jullie weten wat jullie de beste IJslandse film vinden én waarom. De twee winnaars zijn diegene die een film benoemen die het beste aansluit bij onze smaak. Doe je mee?

Het verhaal

Benedikt Ríkardsson is de premier van IJsland. Een bijzondere, want hij is onorthodox radicaal en heeft ook nog eens een bipolaire stoornis. Macht interesseert hem niet, het is het volk waar hij naar wil luisteren. Alleen zo kan hij het land beter maken en helpen. Een premier zoals hij hebben ze in ieder geval nog nooit gehad in IJsland. Maar ja, de waarheid vertellen over zijn eigen ziekte doet hij ook niet.

Hoe je kunt winnen?

Jullie willen natuurlijk snel gaan kijken, dus de actie duurt maar een week. Reageren kan tot en met donderdag 1 oktober. Daarna krijgen de twee winnaars een thuiskijkcode van The Minister thuis gestuurd. Reageren kan zoals altijd via ons blog, TwitterFacebook en/ of Instagram. Wij willen dus weten welke IJslandse film jullie het beste vinden en waarom. Als de film in ons straatje past maak je meer kans. Tipje: kijk hier maar eens, op ons blog. Staan genoeg IJslandse films bij. Dat alles uiteraard ter inspiratie, want wij willen jullie beste IJslandse film weten.

Regie: Nanna Kristin Magnúsdóttir | Arnór Pálmi Arnaron
Cast: Ólafur Darri Ólafsson | Aníta Briem | þuríđur Blær Jóhannsdóttir
Speelduur: 8 x 60 minuten

Share

3 gedachtes over “Thuiskijkcode winnen voor The Minister? (afgelopen)

  1. Dat is toch wel Let Me Fall een film over de levens van de vijftienjarige Magnea en Stella en de wereld van drugs en de gevolgen.

    1. Ik heb helaas heen tip voor een ijslandse film. Benieuwd naar jullie goede suggesties? Vond wel de IJslandse serie Trapped erg goed. Super spannend.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.