Thuiskijkcode winnen voor de serie Baron Noir? (afgelopen)

Baron Noir

Van de Franse thrillerserie Baron Noir zijn inmiddels drie seizoenen gemaakt. Goed dus dat Lumière Series die serie vanaf 17 april online brengt, want spannend zijn ze wel. Wij mogen van hen dan ook twee thuiskijkcodes weggeven. Wil jij winnen? Via ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram kun je reageren. Zolang je maar origineel bent in waarom jij een thuiskijkcode wilt winnen. Meer weten over Baron Noir?

Het verhaal

Phillipe Rickwaert werd op zijn zachts gezegd genaaid door zijn eigen politieke partij. Zijn politieke carrière is naar de maan, omdat hij werd opgeofferd door de linkse kandidaat Francis Laugier. Alles om de verkiezingen te redden. Philippe besluit stilletjes terug te keren en benadert daarvoor zelfs de adviseur van Laugier. Ook heeft Phillipe overal vriendjes rondlopen. In hogere kringen, maar zeker ook in het criminele circuit. Maar is hij zelf niet gewoon zijn grootste vijand?

Hoe kun je winnen?

Zoals in de inleiding al aangegeven, kun je reageren via ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram. Dit kun je doen door een reactie achter te laten waarom jij die serie zo graag wilt zien. Wij kiezen op basis van origineelste of leukste antwoord dan wie er wint (volgers hebben een streepje voor). Je kunt overigens reageren tot en met donderdag 23 april. Daarna sturen wij de twee winnaars een bericht, met de thuiskijkcode.

Durf jij deze spannende prijsvraag aan te gaan, of kies jij ervoor om angstig af te druipen?

Regie: Ziad Doueiri | Antoine Chevrollier | Thomas Bourguignon
Cast: Kad Merad | Anna Mouglalis | Astrid Whettnall
Speelduur: drie seizoenen

Share

Een gedachte over “Thuiskijkcode winnen voor de serie Baron Noir? (afgelopen)

  1. Ik heb zelf geen enkele kruiwagen, begrijp ook nooit hoe die vieze spelletjes gespeeld kunnen worden. En daardoor juist extra nieuwsgierig

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.