Thuiskijkcode winnen van de spannende zweedse thriller Before We Die? (afgelopen)

serie Before We die

Ja toch, niet dan? Wij mogen, in samenwerking met The Publicity Company, drie thuiskijkcodes van Before We Die weggeven, zodat jij de serie thuis op de bank kunt kijken, via lumiereseries.com. Zin om te winnen, laat dan een leuke reactie achter? Maakt niet uit wat, als jij het maar leuk vindt. Wij loten uit alle reacties drie winnaars. Wil je toch nog meer weten over de serie, klik dan vooral verder.

Waar gaat Before We Die over?

Eerlijk is eerlijk, wij moeten de serie zelf nog kijken, maar hij staat op de ’te kijken lijst’. Waarom? Omdat de serie schijnbaar heel spannend is en nog goed ook (duh, anders delen wij hem niet). Dat zijn voor ons voldoende ingrediënten om de serie te willen zien, die overigens vanaf 21 november op lumiereseries.com staat en vanaf 26 november op Dvd. Waar de tien afleveringen van ieder ongeveer een uur over gaan?

Hanna was de ster van het politiekorps, maar is dat niet meer. Haar zoon heeft ze zelfs laten oppakken vanwege drugshandel. Die zoon gaat vervolgens als bordenwasser aan de slag bij Davor, die aan het hoofd van een bekende familie staat. Als Hanna’s collega Sven – ook de minnaar van Hannah – in een undercoverzaak verdwijnt, neemt Hannah de zaak over. Ze komt in contact met de informant van Sven, maar weet niet wie die informant is, alleen dat de schuilnaam Inez is. Al snel komt ze erachter dat er een overname in de onderwereld gaande is. En dat is niet alles, want uiteindelijk moet ze kiezen tussen haar zoon en een gezin.

Hoe en tot wanneer kun je winnen?

Simpel, door een reactie achter te laten op ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram. Jij bepaalt zelf wat die reactie is. Aangezien de serie op 21 november al beschikbaar is op lumiereseries.com, heb je tot 20 november om te reageren. Op 21 november ontvangen de winnaars dan een bericht met de thuiskijkcode.

Regie: Simon Kaijser
Cast: Marie Richardson | Adam Pålsson | Alexej Manvelov
Speelduur: 10 x 60 minuten

Share

5 gedachtes over “Thuiskijkcode winnen van de spannende zweedse thriller Before We Die? (afgelopen)

  1. Lekker spannend die scandinavische trillers. Zo scherp en uniek daar kan toch geen andere land aan tippen ik ben grote fan en wil heel graag deze nieuwe serie zien. Lumiere is altijd een teken voor succes

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.