Thuiskijkcode voor The New Pope winnen? (afgelopen)

The New Pope

Het vervolg van The Young Pope is eindelijk daar: The New Pope. Ideaal in deze onzekere tijden, want binnen zitten is het terechte advies. Wij mogen gelukkig dan ook twee thuiskijkcodes weggeven voor The New Pope, in samenwerking met Lumière Series. Daar is de serie namelijk al te zien.

Wil je één van die codes winnen, reageer dan op ons blog, via Twitter, Facebook en/ of Instagram. Uiteraard horen we wel graag waarom je de serie zo graag wilt zien. Meer weten over de serie?

Waar gaat The New Pope over?

Allereerst even iets over de regisseur, want dat is niemand minder dan Paolo Sorrentino. Die goede man kun je kennen van La Grande Bellezza, Youth en Loro. Geen verkeerde regisseur dus. Wat beleving betreft weet je dan wel dat het goed zit.

Logischerwijs gaat The New Pope verder waar The Young Pope eindigde. Pius XIII ligt namelijk in coma en een vervanger is nodig. De kardinalen moeten aan de bak dus. Sir John Brannox is één van de kandidaten. De kardinalen besluiten dan ook om John op te zoeken in zijn huis in Engeland. Marr toch blijft ook de invloed van Pius XIII nog steeds voelbaar…

Kans maken op die kaarten?

Zoals gezegd is een reactie dus nodig om te winnen. Doe dit op ons blog, via Twitter, Facebook en/ of Instagram. Volg je ons ook op social media, ja, dan maak je simpelweg meer kans. Echte volgers belonen wij namelijk graag. Je kunt reageren tot en met donderdag 9 april. Daarna sturen wij de winnaars persoonlijk een bericht. En ja, wij kiezen die winnaar op basis van de beste/leukste reacties.

Regie: Paolo Sorrentino
Cast: Jude Law | John Malkovich | Cécile De France | Javier Cámara
Speelduur: 9 x 60 minuten

Share

3 gedachtes over “Thuiskijkcode voor The New Pope winnen? (afgelopen)

  1. De serie The Young Pope vond ik erg interessant om te volgen en het was mooi gefilmd, ik zat aan de buis gekluisterd. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.