Thuiskijkcode voor serie Thin Ice winnen? (afgelopen)

Thin Ice

De makers van de Millennium-trilogie hebben een spannende Zweedse thrillerserie gemaakt: Thin Ice. Wij mogen van Lumière Series, waar die serie al te zien is, twee thuiskijkcodes weggeven. Wil jij één van die codes winnen? Dat kan, maar dan moet je wel een reactie achterlaten op ons blog, via Twitter, Facebook en/ of Instagram. We laten aan jou wat die reactie dan is. Wij kiezen wel de twee leukste en/ of origineelste uit. Meer weten over Thin Ice?

Het verhaal

Olieontginning gebeurt zo een beetje overal op de wereld. Op sommige plekken wil je dat koste wat kost verbieden. Zo ook in Groenland. De Arctische Raad wil daarom verdere ontginning daar gaan verbieden. De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Elsa bedacht dit idee. Een idee dat niet iedereen dus kan waarderen. Dat blijkt ook wel wanneer eer een onderzoeksschip in de buurt van groenland wordt aangevallen. En op dat schip dan ook weer de politieke raadgever van Elsa. Toeval?

Hoe kun je winnen?

Makkelijker kun je een thuiskijkcode haast niet winnen. Laat gewoon een reactie achter, waarvan jij denkt dat je daarmee kans maakt op één van die twee codes. Nogmaals, dat kan dus op ons blog, via Twitter, Facebook en/ of Instagram. Je kunt reageren tot en met donderdag 16 april. Daarna sturen wij de winnaars een bericht met de code. Doe je mee? Ja toch, want wat moet je anders in deze tijden, waarin thuisblijven het advies is.

Regie: Jóhann Ævar Grímsson | Søren Stærmose
Cast: Lena Endre | Bianca Kronlöf | Angunnguaq Larsen | Nukâka
Speelduur: 8 x 45 minuten

Share

5 gedachtes over “Thuiskijkcode voor serie Thin Ice winnen? (afgelopen)

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.