Thuiskijkcode voor de serie Hide and Seek winnen? (afgelopen)

recensie Hide and Seek

Wie wil dat nu niet, een thuiskijkcode winnen van een spannende serie? Hide and Seek hebben we het over in dit geval, een spannende achtdelige Oekraïense serie, die vanaf 21 februari al te zien is op lumiereseries.com en vanaf 28 februari ook verkrijgbaar is op Dvd. Wil je weten hoe je één van de twee codes kunt winnen, die Lumière beschikbaar stelt?

Wat moet jij doen om te winnen?

Zoals altijd is het heel simpel bij een winactie van ons. Laat een berichtje op ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram achter waarom jij wilt winnen. Wij kiezen de twee leukste en/ of origineelste berichten uit. Die winnaars krijgen dan op 21 februari al bericht, zodat ze diezelfde dag nog kunnen gaan bingewatchen. Klinkt goed, toch?

Waar gaat Hide and Seek over?

Niet geheel onbelangrijk is waar de serie over gaat. Een vader en zijn dochtertje zijn verstoppertje aan het spelen. Maar wat als hij zijn dochter niet meer kan vinden? Vervolgens ontvangt de vader een video waarin zijn een bord met getallen omhoog houdt. Ze blijkt dus verdwenen en is niet de enige in de stad. Rechercheurs Varta en Maksim gaan op onderzoek uit. De twee verschillen ontzettend van elkaar, maar door nare jeugdervaringen bijten ze zich beide vast in de zaak.

Bekijk vooral ook even de onderstaande trailer, mocht je nog niet overtuigd zijn. Wij zijn dat in ieder geval wel. Laat je een reactie achter?

Regie: Irina Gromozda
Cast: Vyacheslav Dovzhenko | Yuliya Abdel Fattakh | Evgeniya Gladiy
Speelduur: 8 afleveringen van 50 minuten

Share

8 gedachtes over “Thuiskijkcode voor de serie Hide and Seek winnen? (afgelopen)

  1. Ik speel ook vaak verstoppertje met mijn dochtertje.. ook als ik eigenlijk niet zo veel zin heb.. ik wil mijn vrouw daarom deze serie laten zien, zodat ze de gevaren van een onschuldig lijkend spelletje ziet.. en ik als ik geen zin heb, niet meer hoef te spelen en rustig zelf de serie kan gaan kijken..😉 daarnaast zijn wij beiden natuurlijk enorme fans van dit soort series..

  2. Mijn zoon (20) ligt een poosje aan zijn bed gekluisterd door een operatie. Met deze code kan hij lekker even zijn zinnen verzetten en zich vastbijten in de serie.

  3. Ik doe graag mee met deze winactie. Dit zou voor mij dan de eerste Oekraïense serie zijn. Ik ben gek van de Scandinavische series maar de trailer van deze serie beloofd ook heel wat goeds!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.