Thuiskijkcode voor Babylon Berlin 3 winnen? (afgelopen)

Babylon Berlin

Babylon Berlin is de duurste niet-Engelstalige televisiereeks ooit en speelt zich af in de jaren 20, in Berlijn uiteraard. Dat zegt wel iets over de productie van deze misdaaddrama dus. Van seizoen 3 – ook verkrijgbaar op Dvd – mogen wij van lumièreseries.com twee thuiskijkcodes weggeven, want daar is de serie te zien.

Via ons blog, Twitter, Facebook en/ of Instagram kun je een reactie achterlaten om mee te dingen naar een van die thuiskijkcodes. Je moet ons dan wel even vertellen waarom je wilt winnen. We vertellen je overigens ook graag waar de serie over gaat…

Het verhaal

We bevinden ons in Berlijn, in de jaren 20. Gereon Rath is een oorlogsveteraan die tegenwoordig als politie-inspecteur aan de slag is. En dat in een tijd dat Duitsland zich tussen twee wereldoorlogen bevindt. Gereon gaat samen met Charlotte Ritter de dood van actrice Betty Winter onderzoeken. Zij ging door door een vallende schijnwerper op de set. Wat een onfortuinlijk ongeluk zou je denken! Maar is dat wel zo?

Hoe win je?

Reageren op deze winactie van Babylon Berlin 3 kan tot en met donderdag 4 juni. Daarna informeren wij de twee winnaars. De meest originele reacties winnen, en aangezien je iedereen zijn reactie gewoon kan lezen, kun je daar dus je voordeel uit halen. En even ter herhaling, je kunt dus meedoen via ons blog, Facebook, Twitter en/ of Instagram. Nou keuze genoeg, toch?

Ben je ook benieuwd naar de rest van Babylon Berlin, klik dan hier.

Regie: Tom Tykwer | Achim van Borries | Henk Handloegten
Cast: Hannah Herzsprung | Karl Markovics | Lars Eidinger | Liv-Lisa Fries
Speelduur: 12 x 50 minuten

Share

7 gedachtes over “Thuiskijkcode voor Babylon Berlin 3 winnen? (afgelopen)

  1. Ben heel erg benieuwd. Of er een geloofwaardig Berlin in de jaren 20 is neergezet met dit budget en of de Duitse krimi met deze serie echt weer helemaal terug is.

  2. Babylon ofwel de Poort van God, wat zou dit met het Berlijn van de jaren ’20 te maken hebben? Ik kijk graag naar films en series die zich in een andere tijdsspanne afspelen, deze staat dan ook al even op mijn lijstje.

  3. Ik ben benieuwd naar de avonturen van politie-inspecteur Gereon Rath uit Keulen en Charlotte Ritter, de jonge stenograaf die graag politie-inspecteur wil worden. Eén van de meest ambitieuze (en verslavende) Europese tv-series ooit lees ik in een recensie, dat wil ik natuurlijk zelf ervaren.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.