Thuiskijkcode Calm With Horses winnen voor Pathé Thuis? (afgelopen)

Calm With Horses

Namens Cinéart mogen wij twee keer een thuiskijkcode weggeven voor de spannende kitchen sink drama Calm With Horses (onze recensie lees je hier). Een knap debuut van Nick Rowland, als je het ons vraagt. De film is op dit moment exclusief te zien op Pathé Thuis! Wil jij kans maken op één van de codes, laat dan een een reactie achter op ons ons blog of op een van onze social media-accounts. Welke dat zijn? Nou, dat zijn Twitter, Facebook en/ of Instagram. Wij willen alleen wel weten wat jullie zo aantrekt in deze film. Doe je mee?

Het verhaal

Douglas ‘Arm’ is een gepensioneerd bokser die in een afgelegen dorp in Ierland woont. Eigenlijk is er bar weinig toekomst als je er woont. Hij sluit zich samen met zijn vriend Dympna aan bij de Devers, die in drugs dealen. Het is Douglas die al het vuile werk opknapt. Op de zijlijn worstelt hij ook met de zorg voor zijn autistische zoon. Als hij dan een keuze moet maken, is het de vraag of dat de juiste is voor hem en zijn zoon.

Hoe kun je winnen?

Zoals gezegd, een reactie is nodig. Dat kan op ons blog of op een van onze social media-pagina’s. Uiteraard mag je ook overal reageren. Zolang je maar vertelt wat je zo aantrekt in deze film. De twee beste reacties – en die bepalen wij helemaal zelf – krijgen van ons zo een thuiskijkcode. Kun je lekker op de bank Pathé Thuis aanzwengelen. Krijg je er nog gratig Barry Keoghan bij ook, want jongens, wat kan die jongen acteren. Reageren kan tot en met donderdag 27 augustus. Daarna berichten wij de winnaars persoonlijk.

Regie: Nick Rowland
Cast: Cosmo Jarvis | Barry Keoghan | David Wilmot | Niamh Algar
Speelduur: 101 minuten

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.