Prijsvraag: win twee bioscoopkaarten voor Into the Forest (afgelopen)

Prijsvraag Into the Forest

Wil jij, met dank aan Just Entertainment, kans maken op twee bioscoopkaarten voor Into the Forest? Vanaf donderdag 19 januari draait deze film in de bioscoop en jij kunt daar dus bij zijn. Wij zagen deze diepgaande scienfictionachtige film al en waren zeer positief verrast.

Wil jij ook zo verrast worden? Geef dan in de reactie aan waarom jij Into the Forest graag ziet en wie weet win jij wel die twee bioscoopkaarten. Reageren kan tot en met 26 januari, waarna wij op 27 januari de winnaar bekend maken.

Het verhaal

De twee zusjes Nell en Eva wonen samen met hun vader in een afgelegen gebied van Canada. Als op een dag de stroom en daarna ook nog eens de radio uitvalt, zijn ze op elkaar aangewezen. Geen technologie meer, geen benzine en eten is schaars. Aangezien de zusjes en vader in een afgelegen gebied wonen, krijgen ze niet zoveel mee wat er nu eigenlijk echt aan de hand is. Ze zijn nu op elkaar aangewezen. Maar zal dat wel goed blijven gaan?

Wil je nog meer weten over de film? Klik dan op één van de onderstaande links of bekijk de trailer.

Facebook
Twitter
IMDB

Regisseur: Patricia Rozema
Cast: Elliot Page | Evan Rachel Wood | Max Minghella | Callum Keith Rennie
Speelduur: 101 minuten

Volg je ons al op Facebook en Twitter?

Share

13 gedachtes over “Prijsvraag: win twee bioscoopkaarten voor Into the Forest (afgelopen)

  1. Als Nunspeetse woon ik aan de rand van het bos. Maar zodra het ook maar enigszins donker word, ga ik er voor geen goud in. 2017 wordt het jaar van “face my fears!” dus kom maar op met die kaartjes haha!

  2. Net bij Patricia van HelloGeekyWorld een recensie gelezen en nu stuit ik bij jullie op deze prijsvraag. Mede door de recensie van Patricia ben ik heel benieuwd geworden en uiteraard zijn de twee actrices al reden genoeg om deze film niet te missen. Ik doe graag mee.

  3. Ik hou van de natuur, Bushcraft, Survival en spannende films en deze film sluit daar mooi op aan!!! Op 26 januari ben ik jarig en dit zou een supermooi verjaardagscadeau zijn!

    Met vriendelijke groet,

    Theo “SurvivalTrotter” Brouwers

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.