Prijsvraag: win twee kaarten voor de musical The Bridges of Madison County (afgelopen)

prijsvraag

Eerder deze week schreven we al over de aankomende musical van de film The Bridges of Madison County. Nu maak je, met dank aan OpusOne, kans op twee kaarten voor die betreffende musical. Hoe leuk is dat! Hij draait vanaf 2 juni in Het Zonnehuisje in Amsterdam. Dus wil jij samen met je liefje, opa, oma of een ander familielid, of simpelweg met een vriend of vriendin naar de musical, doe dan mee met deze prijsvraag.

Wat moet je er voor doen? Geef in de reactie aan waarom jij graag naar de musical The Bridges of Madison County gaat, wie je mee wilt nemen en wie weet win jij wel die twee kaarten. Reageren kan tot en met 20 april, waarna wij op 21 april de winnaar bekend maken. Dus doen jullie mee?

Het verhaal

De fotograaf Robert Kincaid (René van Kooten) vraagt de weg bij de boerderij van huisvrouw Francesca Johnson (Lone van Roosendaal). Overigens zijn haar echtgenoot en kinderen op dat moment niet aanwezig. De details van de vier-dagen durende romance houdt Francesca bij in een dagboek, welke na haar dood door haar kinderen wordt gevonden.

Winnen?

Dus wil je deze prijsvraag winnen, geef dan in de reactie aan waarom jij graag naar de musical The Bridges of Madison County gaat. Vermeld ook wie je mee wilt nemen en wie weet win jij wel die twee kaarten. Reageren kan tot en met 20 april, waarna wij op 21 april de winnaar bekend maken. Doen jullie mee?

Let op, de voorstelling is in Amsterdam en nergens anders te zien. De deuren van Het Zonnehuis zijn vanaf een uur voor aanvang geopend. De voorstelling duurt naar verwachting 2 uur en 20 minuten, inclusief pauze. En mocht je niet winnen, dan kun je natuurlijk altijd nog besluiten om toch te gaan. Hier kun je kaarten bestellen.

Volg je ons al op Facebook en Twitter?

Share

2 gedachtes over “Prijsvraag: win twee kaarten voor de musical The Bridges of Madison County (afgelopen)

  1. Toen ik hoorde dat deze musical zou komen ben ik het eerst het (engelstalige) boek gaan lezen. Een mooi liefdesverhaal dus, met een sterke vrouw en een gepassioneerde man. De twee hoofdrolspelers zijn perfect gekozen, de locatie is fantastisch, want wat een sfeer ademt het Zonnehuis toch uit! Ik ben heel nieuwsgierig naar de vertaling van dhr Koen van Dijk. Ik zou heel graag met mijn dochter (van 21) gaan maar als zij niet kan ivm haar studie heb ik zo wel een hele lieve vriendin die wil meegaan!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.