Maak kans op één van de twee views van Le Semeur via Picl! (afgelopen)

poster Le Semeur

Thuis een bioscoopfilm kijken. Het kan, via Picl. Wij doen dat geregeld. Ook Le Semeur hebben wij bijvoorbeeld op Picl gezien, lekker thuis. Die waargebeurde film draait sinds 13 juni in de bioscopen en is dus ook gewoon thuis te zien. Wij mogen, in samenwerking met Herrie Film & TV en Picl, twee views weggeven voor Le Semeur. Benieuwd hoe je kunt winnen en lekker thuis een bioscoopfilm kunt kijken?

Waar gaat Le Semeur eigenlijk over?

Ja, dat is best goed om te weten. Want waarom meedoen aan een prijsvraag zonder te weten waar de film over gaat. Zoals eerder gezegd, wij hebben de film al gezien en ook al gerecenseerd. Als je op Le Semeur klikt dan lees je waar de film over gaat en kun je uiteraard ook onze recensie lezen. De klik opent in een nieuw venster, dus je kunt daarna weer snel terug naar deze winactie. Voor de zekerheid vind je hieronder ook nog een keer de trailer.

Hoe kun je winnen?

Zoals gezegd, wij geven twee views weg, dus dat betekent automatisch dat er ook twee winnaars zijn. Ja, wij hebben goed opgelet tijdens de rekenles op de basisschool.

Wij willen in ieder geval graag weten waarom je de film zo graag wilt zin. De twee leukste/origineelste reacties winnen vervolgens de twee views. Kunnen we niet kiezen, omdat er bijvoorbeeld heel veel leuke reacties zijn, dan krijgen onze volgers op Twitter, Facebook en/of Instagram de voorkeur. Lijkt ons heel logisch. Ons volgen kan dus beloond worden! Simpeler kunnen we het eigenlijk niet uitleggen. Je kunt trouwens meedoen tot en met vrijdag 21 juni. Op zaterdag 22 juni zullen wij de winnaars persoonlijk benaderen.

Dus doe jij mee, en wie weet, zit jij straks misschien wel met je lief voor de TV? We kijken in ieder geval uit naar de reacties.

Share

10 gedachtes over “Maak kans op één van de twee views van Le Semeur via Picl! (afgelopen)

  1. Hoi. Mijn vrouw en ik zijn echte Filmhuis fanaten. Wij willen deze film thuis graag kijken onder het genot van een lekker wijntje. Net deze site ontdekt. Precies wat voor ons.Ga door met hiermee aub.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.