Maak kans op 1 van de 5 viewlinks voor Pari – vanaf 14-1 te zien op Picl (afgelopen)

Pari poster

Nu, dat is wel een hele grote kans om een film gratis op Picl te kunnen zien. Pari is de naam van de film en wij geven dus vijf viewlinks weg, met dank aan Herrie Film & TV. Wil jij kans maken op deze spannende Iraanse familiedrama – onze recensie volgt op 11 januari -, laat dan vooral een reactie achter waarom jij een van de winnaars van die vijf viewlinks zou moeten zijn. Vertel ons vooral waarom je deze film perse wilt zien. Kom maar op!

Het verhaal

De Iraanse Pari en haar man reizen af naar Athene om hun daar studerende zoon te bezoeken. Eenmaal aangekomen op het vliegveld is hij nergens te bekennen. Ze besluiten een taxi te nemen, want zijn adres hebben ze. Bij het adres aangekomen, blijkt hij al drie maanden spoorloos en op de universiteit heeft hij überhaupt nooit gestudeerd. Een zoektocht begint, maar dat is niet gemakkelijk met het beperkte Engels dat het traditionele Iraanse echtpaar spreekt.

Hoe jij kunt winnen?

Nogmaals, we geven dus vijf viewlinks weg. Dat is best wel veel. Dat wil niet zeggen dat je niet je best kunt doen in het achterlaten van een reactie. Wij willen dan ook graag weten waarom jij deze film graag wilt zien, zittend op de bank onder een warm dekentje. Want zoals jullie allemaal wel weten zit een bioscoopbezoek er nog niet in.

Een reactie achterlaten kan via dit blog en/ of via onze FacebookInstagram en/ of Twitter pagina’s. Reageren kan tot en met donderdag 14 januari, dat is de dag dat de film in première gaat op Picl. Daarna krijgen de vijf winnaars bericht. En nogmaals, we horen graag van jullie waarom jullie deze film zo graag willen zien. De vijf beste reacties winnen vervolgens. Zo simpel kan het zijn.

Regie: Siamak Etemadi
Cast: Shahbaz Noshir | Melika Foroutan | Sofia Kokkali
Speelduur: 101 minuten

Share

13 gedachtes over “Maak kans op 1 van de 5 viewlinks voor Pari – vanaf 14-1 te zien op Picl (afgelopen)

  1. Waar is de zoon en hoe vergaat het de Iraanse ouders in Griekenland. Ook ben ik benieuwd waarom de film Pari heet, heeft de moeder een bepaalde rol? Ik wil dat weten…..

  2. Deze film maakt mij erg nieuwsgierig , wat is er gebeurd ? Komen ze achter de waarheid en is er een happy end ? Graag maak ik kans om dit te ontdekken.

  3. Ik ben benieuwd waar de zoektocht eindigt en wat er aan de hand is. Ik doe mee om daar hopelijk achter te komen.

  4. Ik ben PARInormaal begaafd, dus deze film is op mijn lijf geschreven.
    Ook eet ik graag augurken bij een film. Augurk = Pickle = Picle…wow dat kan geen toeval meer zien toch.

  5. Eindelijk weer eens wat anders als alle Corona ellende, hopelijk heeft deze film wel een Happy End dat kunnen we inmiddels allemaal wel gebruiken.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.