Kristen Stewart zingt

Kristen Stewart  is de nieuwe naam die wij toevoegen aan ons regelmatig terugkerende post: Zingende acteurs en actrices.

In de indie klassieker Into the Wild uit 2007 speelt ze een 16-jarige hipppie zangeres Tracy Tatro die verliefd is op Chris McCandless (Emile Hirsch). De liefde blijft onbeantwoord, maar ze zingen wel een duet.

In 2010 deed ze dat kunstje nogmaals. In de biopic The Runaways speelt ze zangeres Joan Jett. De film vertelt het verhaal over de tiener meiden rock band The Runaways. Hier zingt ook een andere actrice in, namelijk Dakota Fanning. Zij speelt mede bandlid/zangeres Cherie Currie. De film belicht ook de (eventuele) relatie tussen Joan Jett en Cherie Currie .

Grappig detail is dat vorige week in de media bekend werd gemaakt dat Kristen Stewart een relatie heeft met een vrouw en dat ze biseksueel zou zijn.

Share

2 gedachtes over “Kristen Stewart zingt

  1. Ik zag het ook pas weer toen ik een kettingreactie aan het schrijven was. Dat maakt het schrijven ook zo leuk. Je komt af en toe acteurs en actrices tegen die het nu gemaakt hebben, maar die je niet meer herinnert uit hun eerdere films.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.