Wisten jullie dat? #2

De Protagonisten 2.0: Wat kan er beter?

De vorige keer, in Wisten jullie dat? #1 hebben we onze grootste wijzigingen op ons blog al toegelicht. Dit keer zijn de kleinere wijzigingen aan de beurt, net als de wijzigingen die we (nog) niet hebben doorgevoerd.

Filmblogs

Allereerst filmblogs.nl. Hoe leuk is het dat er een site is waar bijna alle blogs die over films schrijven, zijn verzameld. Wij zijn dus één van die blogs. En dat alles omdat Nostra van defilmkijker.com dit mogelijk heeft gemaakt. Wat een geweldenaar! Erg fijn om per dag te zien wie er wat heeft gepost. Zo hoef je niet meer elke dag alle blogs afzonderlijk af te gaan.

Meer categorieën

De oplettende lezer heeft het misschien al gezien, maar we hebben meer categorieën aangemaakt. Wij vonden dit wel nodig aangezien het anders op een grote hoop verdween. Categorieën die wij hebben toegevoegd zijn onder andere film en food, film en sport en LGBTQ. Eerder geschreven artikelen hebben we uiteraard al aan deze categorieën gehangen.

A-, B- en C-recensies

Eigenlijk vonden wij dat Rick van defilmrecensent.nl wel een goede tip had. Creëer drie verschillende recensies. Een A-recensie is dan alleen met steekwoorden (zoals we die hadden), een B-recensie kan in ongeveer 175 woorden (zoals we nu hebben) en een C-recensie is zo lang als wij maar willen. Soms is dat gewoon nodig, omdat we aan 175 woorden niet genoeg hebben. Kijk bijvoorbeeld maar naar Belgica, dat konden we niet in alleen maar steekwoorden of in 175 woorden. dit gaan we naar alle waarschijnlijkheid dus op deze manier aanpakken.

Andere kleine aanpassingen

Dan zijn er nog andere kleine wijzigingen die bijna niet noemenswaardig zijn. We gaan ze stiekem toch even vermelden. In de rechterzijbalk hebben we bijvoorbeeld – naast de wekelijkse TV TIPS – ook een kalender geplaats. Daarop kun je precies zien wanneer we iets hebben gepost op ons blog. Ook onze vijf laatste recensies vind je daar, net als onze best gelezen berichten. zo kunnen jullie in één oog opslag zien wat onze lezers het liefste hebben gelezen.

Wat we nog niet hebben gedaan is ons welbekende logo toevoegen. Dat gaat er vast nog wel van komen, dus houd ons blog in de gaten.

De Protagonisten 2.0

Wij zijn blij met de feedback die we van onze medebloggers hebben ontvangen. Mede dankzij jullie is er een De Protagonisten 2.0! En wijzelf zijn ook 2.0, aangezien het voor ons beide een raar jaar is. Maar ons krijgen ze ons niet zomaar klein!

Share

5 gedachtes over “Wisten jullie dat? #2

  1. En ik dacht dat ik dit jaar al genoeg complimenten ontvangen had 🙂 Ik zie dat een vaste groep mensen dagelijks gebruik maakt van filmblogs.nl. Wil nog wel wat promotie gaan doen, want het mag nog groeien 🙂

    De categorieën kijk ik nooit naar, maar zullen mensen zijn die dat wel doen. En voor jezelf is het altijd handig als je in de toekomst iets wil toevoegen.

    Interessant concept met die A,B en C recensies!

    Al die kleine wijzigingen maken uiteindelijk toch een hoop verschil 🙂

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.