Wisten jullie dat? #1

De Protagonisten 2.0: Wat kan er beter?Wisten jullie dat De Protagonisten naar aanleiding van ons De Protagonisten 2.0: Wat kan er beter?-artikel niet stil hebben gezeten? Nee, zeker niet. Eigenlijk hebben we stilletjes best wel wat gewijzigd naar aanleiding van de positieve kritieken. Welke wijzigingen dat zijn lees je in twee artikelen. Als we alles namelijk in dit artikel gaan plaatsen, dan wordt het wel een heel lang artikel.

Overzicht recensies

Eén van de belangrijkste wijzigingen is een overzicht van de recensies boven in ons scherm. Dit was een veel terugkerende opmerking en hier waren wij het meer dan mee eens.

Wat hebben we dan gewijzigd? Al onze recensies zijn nu op alfabetische volgorde gezet, voorzien van een bijpassende foto. We bestaan nu bijna tweeënhalf jaar en misschien vinden jullie het wat weinig recensies? Dat kan kloppen, maar dat komt omdat wij eigenlijk alleen maar films recenseren die we in de bioscoop zien. Sinds kort recenseren wij trouwens ook screeners, aangezien we niet altijd in de gelegenheid zijn om een film (première) te bezoeken.

Onze TV TIPS

Onze TIPS maken een belangrijk deel uit van ons blog. Door TIPS te geven van met name filmhuisfilms, willen wij jullie graag warm maken voor het genre waar wij zo van houden. Gwen van becoolsodapop.nl had wel een goede tip. Ze miste de tips vaak en zag ze pas de volgende dag of nog later. Daar hebben wij nu iets op gevonden. Iedere maandag (althans dat proberen we) plaatsen we rechts in ons zijbalk al onze TV TIPS van de week. Dan weten jullie welke TIPS wij in ieder geval gaan geven. Op de dag zelf geven we dan iets meer uitleg over de film zelf, met een trailer erbij!

De volgende keer komen die iets kleinere wijzigingen aan bod en de wijzigingen die nog niet zijn doorgevoerd. een tipje van de sluier lichten we alvast op: weer iets met recensies, categorieën en filmblogs.nl komen in ieder geval aan bod.

Share

4 gedachtes over “Wisten jullie dat? #1

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.