Wij geven drie keer twee bioscoopkaartjes voor Carmen & Lola weg! (afgelopen)

poster Carmen & Lola

Dat is dus extra veel kans om Carmen & Lola te gaan zien in de bioscoop. Want drie keer twee kaartjes is niet niks natuurlijk. Wij mogen deze kaartjes weggeven in samenwerking met Film Incompany en Cherry Pickers. Dat is lief, toch? Vinden wij wel in ieder geval. Benieuwd hoe jij twee van die zes kaartjes kunt bemachtigen?

Waar gaat Carmen & Lola over?

Als je goed op hebt gelet, heb je op ons blog kunnen zien dat wij Carmen & Lola al hebben gezien en gerecenseerd. Ons eindoordeel kun je hier lezen. Kun je gelijk ook zien waar de film over gaat. Wil je heel die recensie niet lezen en jezelf laten verrassen, dan kan dat natuurlijk ook. Misschien wil je de trailer dan wel zien? Die kun je hieronder bekijken.

Hoe kun jij twee bioscoopkaartje bemachtigen?

Nee, je hoeft geen vragen te beantwoorden of een rebus op te lossen. Ook hoef je niet op je hoofd te gaan staan en daar een foto van te maken. Ben maar niet bang. Wat we wel graag van je willen weten, is waarom jij deze film zo graag wilt zien. De drie allerleukste/mooiste reacties winnen vervolgens twee kaarten.

Het kan natuurlijk zo zijn dat er zoveel reactie zijn, dat kiezen lastig wordt. In dat geval kijken wij wie ons volgt op Twitter, Facebook en/of Instagram. Die trouwe volgers krijgen in dat geval de voorkeur. We geven jullie de tijd tot en met woensdag 19 juni. Donderdag 20 juni zullen wij de winnaars persoonlijk mailen, zodat wij de kaarten bij hen op de deurmat kunnen laten belanden.

Kom maar op met die leuke reacties! En win je niet, ben dan niet getreurd. Je kunt vanaf 13 juni uiteraard ook al lekker zelf naar de bioscoop gaan. Of je kijkt Carmen & Lola thuis voor de TV, via Picl. Daar is de film namelijk ook te zien.

Share

12 gedachtes over “Wij geven drie keer twee bioscoopkaartjes voor Carmen & Lola weg! (afgelopen)

 1. Whoop, whoop dit lijkt me nu een mooie, bijzondere film!
  Een (h)eerlijke film die me op velerlei manieren
  al me ZINtuigen kan plezieren.
  … en wat een gave trailer!
  Ik kijk dan ook erg uit om als moeder van een lesbienne dochter en haar liefje om naar deze film te gaan want die moet ik stiekem toch wel gaan zien uit liefde voor hen … mij meiden <3 #duimen 乂❤‿❤乂

 2. Een film over lesbische liefde zie je te weinig, er lijkt toch nog een kleine taboe te bestaan rondom de homo en lesbische liefde.Ik dacht zelf als jong meisje lesbisch te wezen, nu weet ik dat ik biseksueel ben. Ik zou deze film graag zien met mijn begripvolle mannelijke partner.

 3. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de film, zou deze heel graag willen zien 😃😀🤗🤗 Groetjes Anneliese

 4. Om mezelf en mijn partner lekker te laten verrassen met deze kaartjes voor een gezellig dagje bioscoop met deze prachtige film.

 5. De trailer is al fascinerend om naar te kijken, laat staan de hele film. Ik doe mee, ik wil Carmen en Lola wel eens leren kennen!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.