We zijn er weer!

Amy WinehouseNa een afwezigheid van een paar weken, zijn we weer online! We hebben heerlijk genoten van een welverdiende vakantie en hebben weer zin om de bioscoop in te duiken. Te beginnen morgenavond.

Hapje en een drankje

Aangezien de protagonisten ook een eigen leven hebben, zijn we niet samen op vakantie geweest. Om onze vakanties te bespreken hebben we natuurlijk wel wat tijd nodig en daarom gaan we eerst samen een hapje eten en wat drinken. Waarschijnlijk in LantarenVenster, want dat kan daar goed in combinatie met een film. Lekker verhalen over de vakantie uitwisselen en kijken wie het bruinste is van ons twee.

De film

Na het eten is het tijd voor de film. Aangezien we zijn beide gek zijn op muziek, valt de keuze op Amy. Amy is een documentaire die gaat over de in 2011 overleden (ik dacht echt dat ze pas twee jaar geleden was overleden!!!) Amy Winehouse. Ik neem aan dat ik niet hoef uit te leggen wie dat is? Ik ben in ieder geval erg benieuwd.

Posts

Uiteraard zullen wij ook onze ‘recensie’ van de documentaire plaatsen. Daarnaast zullen we weer over alles gaan posten wat maar bij ons opkomt. Of het nu zinnig of onzinnig is. Tot slot blijven de welbekende TV TIPS ook niet achterwege.

Wij hebben er na een aantal bioscooploze en postloze weken op ons blog in ieder geval weer zin in…

Share

3 gedachtes over “We zijn er weer!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.