Waar ben je vrouwelijke Protagonist? Ik mis je!

filmblog

Bloggen vinden wij bij de protagonisten supergaaf. Het geeft veel energie, maar het kost ook energie. De oplettende lezer van ons blog is het daarom misschien al opgevallen, maar de vrouwelijke Protagonist is de laatste paar maanden niet zo actief in het schrijven van blogposts. Dat kost op dit moment teveel enregie. En dat is niet zonder reden. In deze blogpost leg ik kort uit waarom ze afwezig is en waarom ik haar aanwezigheid op het blog zo mis.

Ziek

De vrouwelijke protagonist is ziek geweest. Niet zomaar een griepje ofzo. Nee, ze was dusdanig ziek dat ze meer dan lief in het ziekenhuis is geweest. Ziekenhuis in en uit gaat je niet in de koude kleren zitten. Dan heb je wel wat andere dingen aan je hoofd dan bloggen. Ook nu het weer beter gaat en ze weer volledig aan het werk is, kan ze haar energie nog steeds goed gebruiken. Het is echt een resetknop die is ingedrukt. Dan zit je energielevel niet zomaar op 100%.

Al meerdere malen heeft ze gezegd dat ze het niet op kan brengen om te bloggen. Ze zei zelfs dat ze misschien wel wilde stoppen. Ergens snap ik dat wel, want wie gaat er nu bloggen als je hoofd er niet naar staat? Eerst beter worden, was én is mijn advies nog steeds. Dan komt de zin vanzelf wel weer om te bloggen. En komt die niet, dan komt die niet. Ook goed. Als je maar beter wordt!

Wekelijks bioscoop bezoekje

We gaan gelukkig nog steeds wekelijks naar de bioscoop en dat is toch waar we het voor doen. Samen een filmpje pakken, soms een hapje eten en na de film nabespreken hoe die was. Even een momentje van rust, zittend in de bioscoopstoel en al je zorgen achter je laten. Dat gaat echt niet veranderen. Nu niet, nooit niet! Dat we samen iedere week in de bioscoop zitten is mij meer waard dan dat we beide bloggen.

Voor altijd een Protagonist!

En of ze nu stopt of niet, ze zal altijd een Protagonist blijven. Dit blog hebben we samen opgezet en ze geeft me iedere keer weer inspiratie om iets te schrijven voor het blog. We bespreken nog veel met elkaar en beslissingen nemen we nog steeds samen.

Dat wil niet zeggen dat ik haar niet mis op het blog. Daar mis ik haar best wel een beetje veel. Ik vind haar namelijk goed in het zoeken van de diepgang. Zo heeft ze in het verleden al over The Troubles geschreven, In de huid kruipen van een personage en Ontsnappen aan de werkelijkheid. Stukken waar ik erg van genoten heb om te lezen. Dat zorgt er ook voor dat ik scherp blijf en weer nieuwe inspiratie krijg. Daarnaast is het altijd erg leuk om aan de kettingreacties te werken, die we over en weer schrijven.

Kortom: ik mis de vrouwelijke protagonist en hoop dat ze weer gaat bloggen. Zo niet, dan niet. Voor mij blijft ze altijd een Protagonist en mijn BFF.

Geschreven door de mannelijke protagonist

Share

8 gedachtes over “Waar ben je vrouwelijke Protagonist? Ik mis je!

  1. Heel begrijpelijk haar keuze als ik dit zo lees. Bloggen is natuurlijk leuk en aardig, maar je persoonlijke en geestelijke gezondheid gaat inderdaad altijd voor. Ik wens de vrouwelijke protagonist ook veel beterschap, sterkte en in ieder goed om te horen dat het nu weer beter gaat.

  2. Mooie ode aan de vrouwelijke protagonist. Ik wens haar veel sterkte en gezondheid toe en ik hoop dat we met onze blogs jou ook een beetje gezelschap kunnen houden. 🙂

  3. Eerst beter worden is inderdaad het beste advies. Als de energie weer terug is, komen de nieuw blogbijdragen vanzelf. Veel plezier tijdens de wekelijkse filmuitstapjes en beterschap!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.