Ik ben verliefd op Elle!

Elle Fanning

Elle Fanning welteverstaan, en mijn vriendin weet ervan. En ik was al verliefd op Marion Cotillard en Kristen Stewart. Weer een vrouw erbij dus in mijn leven. Al betwijfel ik of ik, op mijn vriendin na, ook deel uitmaak van hun leven. Hoe ik verliefd ben geworden op Elle?

We Bought a Zoo

Op het begin was ik een beetje huiverig. Je kent dat wel. Je leert iemand kennen en je weet meteen of het klikt. Tussen Elle en mij klikte het niet meteen. Natuurlijk, ik respecteerde Elle haar keuzes, maar echt overtuigen deed ze mij nog niet. We Bought a Zoo, bijvoorbeeld, waar ze in speelde. Een beetje een fletse film waarin Elle nog veel te leren had. Logisch ook, want Elle dateert uit 1998. Je weet wel, toen het WK voetbal in Frankrijk was.

The Neon Demon

En zoals wel vaker in het leven, leer je iemand toch beter kennen. Eerst was daar The Neon Demon, waarin ze een model speelde. De film viel ons een beetje tegen, maar van Elle kreeg ik toch al wel een beetje kriebels. Dat was natuurlijk ook het doel van de film, maar doe dat maar even.

Three Generations

Vervolgens zag ik Three Generations – een meesterwerkje overigens – waarin ze een meisje speelde die een jongen wil zijn: Ray. Alsof cupido langskwam mensen. Die schoot even een pijl recht door mijn hart. Wat een acteerprestatie van formaat.

En nee het was geen kalverliefde, want bij het zien van 20th Centurie Women (recensie volgt) bleek dat de liefde groter was dan gedacht. Want ja, ook in die film werd ik omvergeblazen.

Duizendpoot

Wat is ze toch een duizendpoot. Ze kan timide zijn, een jongen, een studentje, maar als ze wil volgens mij ook wel een oud omaatje. Veelzijdig is ze in ieder geval wel. En emoties tonen, wat oh zo belangrijk is bij een film, ook al.

Vanaf nu heb ik er dus een liefde bij. En zoals zo vaak met liefdes, die verlies je niet uit het oog. Tot snel Elle!

Geschreven door de mannelijke Protagonist

Share

5 gedachtes over “Ik ben verliefd op Elle!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.