Timothée Chalamet; ons getalenteerde broertje!

Timothée ChalametWe gaan nu iets vertellen dat niemand wist tot nu toe. Timothée Chalamet is ons verloren maar wel zeer getalenteerde broertje. Dat klinkt een beetje raar, maar het is echt zo. Waarom?

Brother from another mother

Wij zijn geen broer en zus van elkaar, maar dat zeggen wij wel altijd. Bij LantarenVenster denken de kaartjesknippers zelfs echt dat we broer en zus zijn. De vrouwelijke Protagonist zegt altijd gekscherend dat ik ‘a brother from another mother’ ben. Zo voelt dat ook, dus dat ga ik niet tegenspreken. Daarnaast is zij op 25 december (1e Kerstdag) jarig en ik op 26 december (2e Kerstdag).

En toen ineens zag ik het, de geboortedag van Timothée Chalamet. Hij volgt ons gewoon op in het rijtje, want hij is 27 december jarig. Op 3e Kerstdag dus. Dat kan geen toeval zijn, toch? Volgens mij niet. Ook gewoon een ‘brother form another mother’. En dat leeftijdsverschil maakt ook niets uit hoor. Ik kom uit 1983, de vrouwelijke Protagonist uit 1967 en Timothée – het talent van de familie – komt uit 1995. Zoals je ziet is een groot leeftijdsverschil dus heel normaal bij ons.

Dat betekent dus ook dat we allen steenbok zijn. Van horoscoop dan uiteraard. Wij steenbokken voelen elkaar aan. We zijn gevoelig en medelevend, maar soms ook in onszelf gekeerd. Net als de films waarin Timothée dus speelt. Zou hij überhaupt wel acteren?

Timothée het talent

Waar wij het met zijn drieën inmiddels over eens zijn, is dat Timothée toch wel echt het grootste talent heeft. Kijk bijvoorbeeld maar op IMDb. Daar zijn geen films te vinden onder de naam van de mannelijke en vrouwelijke Protagonist. Timothée daarentegen, heeft in 2018 alleen al twee geweldige hoofdrollen op zijn naam en een bijrol waar je u tegen zegt.

De films

We hebben het natuurlijk over Call Me By Your Name en Beautiful Boy waar hij in schittert. In Lady Bird heeft hij ook nog eens een bijrol. Dat zijn drie films die het dit jaar retegoed hebben gedaan. En Interstellar, ken je die film uit 2015 nog? Dat kan haast niet anders. Maar ook in die film speelt hij al mee.

Kortom, wij zijn ontzettend trots op ons broertje. Dat hij (ooit) maar een Oscar mag winnen. Wint hij die niet, dan zijn we nog steeds trots op hem. Hij is tenslotte ons verloren broertje. We love u Timothée!

Geschreven door de mannelijke Protagonist

Share

2 gedachtes over “Timothée Chalamet; ons getalenteerde broertje!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.