Onze favoriete blogs naast de welbekende filmblogs!

filmblogs

Ok, even een beetje off topic. Naast de vele filmblogs die wij volgen, volgen wij namelijk ook andere blogs. Deze blogs hebben met name betrekking op onze persoonlijke interesses. Die blogs willen wij graag een beetje in het zonnetje zetten, waarbij we graag een link leggen met een film. We blijven tenslotte een filmblog. Benieuwd welke blogs wij nog meer volgen? Wie weet zit er wel een blog tussen die jij ook leuk vindt!

Juweeltjes.nu

Dit blog is eigenlijk een online-magazine waar je voor positieve vondsten terecht kunt. Technologie, kunst, cultuur, film en noem het maar op, zolang het maar een bericht is met een positieve insteek, dan post Marjolein het.

De naam van het magazine doet ons ook denken aan een juweeltje van vorig jaar: Mustang. Een Turkse film die het kijken waard is!

Davides favoriete adressen in Nederland

Reizen, wie houdt er niet van? Wij in ieder geval wel. Het hoeft niet perse naar een andere uithoek van de wereld, als het maar mooi is. Zo heeft Nederland bijvoorbeeld ook veel moois te bieden. Davide blogt over alle leuke plekjes in Nederland. En niet alleen over locaties of de natuur, maar ook over eten, cultuur en winkels

Een favoriet oord der verderf is, net als bij onze Zuiderburen in Belgica het geval is, zal in Nederland dus ook wel te vinden zijn.

Vera Wandelt

Wandelen doen we graag. Afgelopen weekend nog in de Belgische Ardennen bijvoorbeeld. Vera blogt over wandelingen die toch wel echt de moeite waard zijn. Dus wil je ergens gaan wandelen, bezoek dan vooral Vera’s blog even, want de kans bestaat dat zij wel een route voor je heeft.

Vera zal dan ook vast wel bekend zijn met A Walk in the Woods als fervent wandelaar?

Natuurlijk volgen wij nog meer blogs, maar dit zijn de blogs die we toch regelmatig even checken. Volgen jullie nog andere blogs naast de welbekende filmblogs?

Geschreven door de mannelijke protagonist

Share

2 gedachtes over “Onze favoriete blogs naast de welbekende filmblogs!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.