Movies at the Hermitage door Cinetree en Outdoor Cinema

Movies at the HermitageJullie mogen best weten dat wij vriendjes zijn met Cinetree. En als vriendjes dan iets leuk organiseren, dan deel je dat. Dat doen wij dus ook. Wat ze organiseren? Een bioscoop in de Hermitage, uiteraard in Amsterdam. Een mooiere bioscoop kun je dus bijna niet vinden. Dat alles op 5, 6 en 7 september. De films die op Movies at the Hermitage draaien?

Programma

Drie dagen, dus logischerwijs ook drie films. Maar zeg nou eerlijk, een film kijken in de Hermitage is best wel uniek, toch? De films die te zien zijn:

  • Woensdag 5 september: La Grande Bellezza (Paolo Sorrentino);
  • Donderdag 6 september: The Royal Tenbaums (Wes Anderson);
  • Vrijdag 7 september: Léon: The Professional (Luc Besson);

Een mooi wisselend programma vinden wij. Het leuke is ook dat de curators de films aankondigen, met bijbehorend praatje. Huh, curators? Dat zijn vaak bekende Nederlanders die ook op Cinetree hun liefde voor film met jou delen.

Kaartjes

Die zijn al te koop en gaan als warme broodjes over de toonbank. Een kaartje kost € 12,- en dan krijg je er ook nog een maand gratis Cinetree bij. Heb je een date dan heb je geluk. Dan betaal je namelijk maar € 22,-. En wil je gewoon al de vier de films zien dan koop je een vier rittenkaart. Dan betaal je maar € 31,- en ook daar zit een maand gratis Cinetree bij.

Wil jij ook naar Movies at the Hermitage gaan, koop dan snel je kaartjes, want voor je het weet ben je te laat. Zou jammer zijn toch?

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.