Geen weer om naar de bioscoop te gaan? Juist wel, ga naar een openluchtbioscoop!

openluchtbioscoop

De zomer is begonnen. Voor veel mensen een tijd om lekker op terrasjes te gaan zitten, te wandelen, te fietsen en uiteraard van een welverdiende vakantie te genieten. Eigenlijk gewoon om lekker buiten te zijn. De cinefielen onder ons willen dat eigenlijk ook wel, maar willen tegelijkertijd ook wel lekker een film kunnen blijven kijken.

Dat komt goed uit, want in bijna iedere grote stad in Nederland is wel een openluchtbioscoop te vinden waar ze in de zomer films draaien. Wij zetten die openluchtbioscopen in de grote steden daarom graag voor je op een rijtje. Op datum, wel zo handig! Ook zijn het alleen openluchtbioscopen die meerdere dagen draaien.

En is de lijst niet compleet? Laat dat dan vooral weten. Vullen wij hem gewoon aan!

Vanaf mei

Vanaf juni

Vanaf juli

Vanaf augustus

Vanaf september

Nogmaals, deze lijst zal niet compleet zijn. Is er een meerdaagse openluchtbioscoop bij jou in de buurt? Laat dan een reactie achter. Dan passen wij de lijst aan. Zo weten wij bijvoorbeeld dat er in veel grote steden plannen zijn voor een openluchtbioscoop, maar dat de planning simpelweg nog niet rond is. De tijd zal het leren!

Share

5 gedachtes over “Geen weer om naar de bioscoop te gaan? Juist wel, ga naar een openluchtbioscoop!

  1. Mijn ervaring is dat bioscopen in de zomer juist heerlijk koel kunnen zijn:) de afgelopen dagen was het flink warm, maar toen ik zojuist in Amsterdam naar buiten kwam regende en onweerde het:) ’t kan verkeren;

  2. Ik ben nog nooit naar de Pleinbios geweest hier in Rotterdam. Misschien maar eens doen 😉

    Overigens kan je op 11 en 12 augustus Jaws bekijken op de Kralingse Plas. 🙂

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.