DECODED | Binge het beste van IFFR!

DECODED

Ieder jaar wil het International Film Festival Rotterdam (IFFR) ook wat meer jongeren naar het festival trekken. Zo ook dit jaar, als het festival van 24 januari t/m 4 februari 2018 plaatsvindt. Gelukkig maar, want de films op het IFFR zijn echt niet alleen voor stoffige mensen. Daarom werkt het IFFR samen met CJP om jongeren van onder de 30 een aantrekkelijk programma voor te schotelen op zaterdag 27 januari: DECODED | Binge het beste van IFFR.

Maar wat is Decoded | Binge het beste van IFFR?

Terechte vraag, want waarom een kaartje kopen als je niet weet wat het is. Het antwoord is heel simpel. Drie speciaal voor jou geselecteerde films, een Q&A met de makers en dan op het einde ook nog eens een borrel. Dat alles van 11.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag 27 januari. Als dat geen topdag wordt dan weten wij het ook niet meer.

En welke films zie ik dan?

Ook al zo een terechte vraag. Jezelf laten verrassen is natuurlijk heel leuk, maar het kost ook geld, dus een beetje informatie is dan wel fijn. Op dit moment zijn er twee van de drie films bekend.

De eerste is The Florida Project van Sean Baker. Die staat bij ons in ieder geval al op het lijstje van films die je aan het begin van dit jaar moet zien, dus doe dat dan ook.

De tweede film is I Am Not a Witch van Rungano Nyoni. Deze gaat over een achtjarig meisje dat wordt beschuldigd van zwarte magie. Ze belandt als straf vervolgens in een heksendorp. Een maatschappijkritische film, die ook satirisch is. Een interessante combinatie als je het ons vraagt.

De derde film is dus nog onbekend, maar als je deze link volgt, weet je binnenkort ook wat de derde film is die op 27 januari draait. Of je besluit gewoon al een kaartje te kopen en je laat jezelf verrassen.

Maar wat kost een kaartje dan?

We blijven goede vragen stellen. Ben je lid van het CJP dan heb je het getroffen. Voor maar € 19,- zie je de drie films, ben je bij de Q&A’s en ga je naar de borrel. Ben je geen lid dan betaal je € 25,-. Tenzij je dan ook gelijk een CJP-pas wilt, dan kost het je € 29,-.Nog steeds een koopje, toch?

Via de de eerdere link verzeker jij je in ieder geval van een kaartje. Ook kun je de facebookpagina van DECODED nog bekijken, mocht je net iets meer willen weten.

Zien we jullie op het IFFR?

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.