De Filmkijker

de filmkijkerHet leuke aan schrijven over films op een blog is dat je automatisch in contact komt met andere bloggers die over films schrijven. In ons geval ontdekten we dat er niet veel blogs zijn over art-house films, waardoor wij dus geprikkeld werden om in die leemte te duiken. Een  idee is snel geboren, maar dan nog uitvoeren.

De Filmkijker.com

Toen wij drie maanden terug het wereldwijde web op gingen met onze site/blog, reageerde ene Nostra op onze berichten. Wij kwamen er achter dat hij de man achter de blog van De Filmkijker was.

Iemand met passie voor film en dan PASSIE met hoofdletters. Hij kijkt veel films en documentaires en schrijft er bijna dagelijks over. Ik heb mij wel eens afgevraagd of zijn dag niet uit 36 uur bestaat.
Omdat hij al sinds 2004 over films schrijft, is hij een oude rot op bloggebied en weet als geen ander hoe bloggen in zijn werk gaat. Reageren op elkaars blog is een eerste stap om kennis met elkaar te maken.

Filmsite in de spotlight

Kort geleden gaf Nostra aan een nieuw item op zijn site te introduceren “De filmsite in de spotlight”. Aan ons de vraag of wij – De Protagonisten – mee wilden werken aan dit idee. Op deze manier krijgt deprotagonisten.nl  wat extra bekendheid en tegelijkertijd leren de lezers van De Filmkijker ook wat meer over het ontstaan van De Protagonisten.

Natuurlijk wilden wij graag meewerken! Het geeft aan hoe groot zijn passie voor film is door zijn “community” op de hoogte te stellen van andere filmblogs. Heel simpel door ze op zijn blog in de spotlight te zetten. Zo zie je maar weer dat niet alleen sport verbroedert.

Sinds gisteren (2 juli 2014) staan De Protagonisten in de spotlight op de site van De Filmkijker.
Nieuwsgierig? Ga dan snel een kijkje nemen en ik waarschuw je alvast… voorlopig blijf je op zijn site, want er is genoeg te ontdekken! Maar wel bij ons terugkomen hè?

geschreven door de vrouwelijke protagonist

Share

2 gedachtes over “De Filmkijker

  1. Zag dat ik helemaal vergeten was op dit stukje te reageren. Na het lezen ervan zou ik bijna naast m’n schoenen gaan lopen, mooi stuk!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.