CJP Serveert @ IFFR

CJP | IFFR

Net als bij het IDFA, is CJP ook bij het IFFR (Internationaal Film Festival Rotterdam) van 2017 aanwezig. CJP Serveert: het beste van IFFR op één dag, op zaterdag 28 januari van 11.00 uur tot 18.00 welteverstaan. Op die dag staan drie topfilms, Q&A’s met de makers van de films én als afsluiting bier en bitterballen op het programma. Leuk en lekker dus!

Hoewel wij zelf de 30 al gepasseerd zijn, vinden wij het toch een mooi initiatief van CJP. Zij maken met CJP serveert jongeren tot 30 enthousiast voor IFFR en ze zijn, doordat ze zelf de beste films selecteren, een gids in het overvolle aanbod. Zo hoeven bezoekers niet uren zelf het IFFR-programma door te spitten. Daarnaast ligt de gemiddelde leeftijd altijd wat hoog op het IFFR. Een mooi initiatief dus om die leeftijd iets omlaag te brengen.

Over CJP Serveert @ IFFR

“CJP Serveert het beste van IFFR op één dag. IJzersterke films, interessante sprekers én bier en bitterballen voor iedereen tot 30 jaar. Wat je kunt verwachten? Drie topfilms, Q&A’s en bier én bitterballen. Je bent geen uren kwijt aan het IFFR-programma doorspitten, de films zijn speciaal voor jou uitgekozen.”

Hieronder vind je al een trailer van de film Moonlight, een van de drie films die ze draaien. Een film die bij ons in ieder geval hoog op ons lijstje staat om te zien!

Prijzen

Uiteraard zijn de prijzen ook niet geheel onbelangrijk. Een ticket kost € 25,-. Dat is best wel een koopje vinden wij, aangezien je dan drie films kunt zien, je Q&A’s kunt bijwonen en ook nog eens bier en bitterballen krijgt. Als je lid bent van CJP dan kosten de kaarten zelfs maar € 19,-. Ze geven ze bijna gratis weg zou je zeggen!

Ben je nog geen lid van CJP dan is dat ook geen probleem. Je kunt een kaartje kopen met daarbij een CJP pas voor maar € 29,-. Van die pas heb je heel het jaar door profijt, dus ook dit is een mooie prijs. Via deze link kun je heel gemakkelijk kaarten kopen.

Wil je meer weten over dit evenement, check dan vooral ook even de facebookpagina van dit evenement. Misschien komen we jullie nog wel tegen, want wij zijn in ieder geval vrijdag de 27e van de partij. Uiteraard doen we daar nog verslag van!

CJP Serveert @ IFFR

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.