CJP Serveert: IDFA, speciaal voor de jongeren tot 30 jaar!

IDFA CJP

Ook wij zijn ooit jong geweest en voor ons gevoel zal dat ook altijd zo blijven. Ons valt vaak op dat wanneer wij in de bioscoop zitten, dat de gemiddelde leeftijd zo hoog is. Dat hangt dan vaak wel samen met het type film dat wij kijken: filmhuisfilms. Op één of andere manier zijn dat geen films die een jonger publiek aantrekken, en dat terwijl de films vaak meer dan de moeite waard zijn. Wij zijn dan ook blij dat CJP op 19 november een eendaags filmfestival organiseert, speciaal voor mensen tot 30 jaar, tijdens International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA). Benieuwd welke films er draaien?

IDFA

Eigenlijk is het heel simpel: IDFA is het grootste documentairefestival ter wereld. Verwacht ruim 300 documentaires, van ontroerende portretten tot de meest indrukwekkende verhalen. Te veel om te kiezen? CJP maakt het mensen tot 30 jaar makkelijk: 19 november zie je namelijk alleen de allerbeste IDFA-films tijdens CJP Serveert. Uiteraard gecombineerd met Q&A’s, bier én bitterballen!

Locatie en kosten

Dit jaar op een nieuwe locatie: EYE is Amsterdam. Hallo lekkere pluche bioscoopstoelen! CJP’ers betalen € 18,50. Geen CJP-pas? Niet getreurd. Ook zonder ben je welkom, voor € 26,-. Ga snel naar de volgende link en bestel vandaag je kaarten nog!

Programma

Natuurlijk is het leuk om ook over een programma te beschikken. Dat programma bestaat uit vier IDFA-films van ’s ochtend 10.30 uur tot ’s avonds 17.00 uur. Daarna kun je zelfs nog even naborrelen onder het genot van een bitterballetje. Lekker! De films die te zien met bijbehorende tijden kun je hieronder zien. Wil je informatie over de betreffende films, dan kun je daar simpelweg op klikken. Handig toch?

10.30 Who’s Gonna Love Me Now?
11.55 Q&A
12.10 Lunch
13.10 Dream Empire
14.25 Q&A
14.40 The Road Movie
15.50 Q&A
16.00 Pauze
16.25 Rocknrollers
16.50 Q&A
17.00 Bier & bitterballen

Share

Een gedachte over “CJP Serveert: IDFA, speciaal voor de jongeren tot 30 jaar!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.