Amsterdam Spanish Film Festival 2018

Amsterdam Spanish Film Festival

Ola ola lieve mensen. Lekker hè, dat fijne voorjaarszonnetje. Of zit je toch nog steeds liever binnen te kijken naar een mooie film? Ja? Mooi, want het Amsterdam Spanish Film Festival (ASFF) komt er weer aan, van 29 mei tot en met 3 juni. Gezien de naamgeving van het festival heb je dan toch ook een beetje het zonnetje in je luie bioscoopstoel. Benieuwd welke films er dit jaar te zien zijn?

Programma

Het moge duidelijk zijn dat er alleen Spaanstalige films te zien zijn op het ASFF. Films die vaak vol emotie zitten, want temperament is vaak wel iets dat de Spanjaarden en Zuid-Amerikanen hebben. Er is een regulier programma, een programma waarbij je alleen maar lacht, ook nog een programma met de focus op Argentinië, Spaanse gewaagde cinema, muziekdocumentaires, een filmprogramma waar Spanje en Japan samenkomen (hoe dan?), filmparels uit het verleden en een educatief programma. Genoeg te kiezen dus.

Drie films die er voor ons op het eerste gezicht uitspringen zijn Sin Rodeos (winactie volgt), La Enfermedad del Domingo en Júlia Ist. Uiteraard draait er nog heel veel meer moois. Wat dan? Summer 1993 bijvoorbeeld, die wij vorig jaar al hebben gezien. Wat een heerlijke film zeg.

Voor het volledige programma verwijzen we je graag naar de mooie website van het ASFF. Die site geeft je een perfect overzicht van alle films plus de data en draaitijden.

Locaties

Amsterdam is the place to be, dat is wel duidelijk. Maar in welke bioscopen speelt het festival zich af? In onderstaande bioscopen kun je terecht:

  • Pathé Tuchinski;
  • Het Ketelhuis;
  • Eye, en;
  • Cinecenter.

Vier locaties waar je volle bak plezier kunt hebben. En zoals elk jaar ontbreken de lekkere hammetjes niet en zal de sangria rijkelijk vloeien.

Meer weten en tickets bestellen?

Geen festival kan zonder social media, dus ook het Amsterdam Spanish Film Festival niet. Wil je meer weten, klink dan vooral één van onderstaande links aan:

Wil je meteen kaartjes kopen, wat wij heel goed snappen, klik dan hier. Dan kan het niet meer misgaan. Adiós!

Share

Een gedachte over “Amsterdam Spanish Film Festival 2018

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.