Ook wij kijken series!

Ook wij kijken series!

Ja, inderdaad, wij kijken niet alleen films. Vooral de mannelijke Protagonist kijkt op dit moment veel series. Daar zit een hele simpele reden achter, want in juli is hij namelijk vader geworden. Korte nachten en het met regelmaat voeden zorgen er namelijk voor dat een film kijken niet meer zo vanzelfsprekend is – en dat is overigens helemaal geen straf; het tegenovergestelde zelfs. En als die tijd er dan al is, dan valt hij de helft van de tijd gewoon in slaap.

Series zijn dus de oplossing, want die duren niet zo lang. En inmiddels zijn er al heel wat bekeken. Welke allemaal?

Welke series hebben we al gezien?

Dat is al best een aardige lijst hoor (vinden we zelf). En om eerlijk te zijn keek hij al langer series hoor. Ook voor de geboorte van zijn dochter. Zoals gezegd, het is al een aardige lijst. Welke series erop staan, waarvan we alle seizoenen al gezien hebben? Komt de lijst, die geheel op willekeurige volgorde is opgenomen:

Wat wij van die series vinden?

Zoals jullie kunnen zien hebben al die series gerecenseerd. Die zijn namelijk aanklikbaar. Zo hebben we van Sherlock gezegd dat we dit de beste serie aller tijden vinden. Nu is het lastig vergelijken, maar één van de series die in bovenstaande lijst is opgenomen, is toch minstens net zo goed.

Welke serie dat is, daar kom je snel genoeg achter. We blijven uiteraard deze pagina updaten met series die wij hebben gezien en gerecenseerd. Daarbij moeten we zeggen dat we alleen series recenseren van 3,5 ster of hoger. Want om nou een hele serie te gaan kijken die niet bevalt gaat ons te ver! Dus bevalt ons een serie na drie afleveringen niet, dan kijken we ook niet verder. Dan kijken we liever een film of een andere serie.

Welke serie mogen wij volgens jou absoluut niet missen en moeten we nog gaan kijken? Er zijn namelijk genoeg series om uit te kiezen.

Share

7 gedachten over “Ook wij kijken series!”

  1. Ik kan Lost en Twin Peaks steeds opnieuw kijken. Ik raak nooit verveeld en zie altijd weer iets nieuws dus wat mij betreft nog steeds de beste series. Laatst positief verrast door The Politician en ook genoten van La Casa de las Flores. Van bovenstaande lijst alleen Stranger Things gezien en daar werd ik niet echt warm van.

  2. Hoi, ik ben helemaal enthousiast over de Duitse serie “Heimat”: bestaande uit “Heimat”, “Heimat 2”, “Heimat 3” en “Die andere Heimat”, in totaal zo’n 55 uur absoluut filmgenot. Ik heb niet zo heel veel series gezien en heb ook niet zo heel veel met series, maar de 4 delen van “Heimat” vind ik met afstand de mooiste serie die ik ken. Ik weet alleen niet of je deze op Netflix kunt bekijken. Mocht hij niet beschikbaar zijn op Netflix en je hem toch willen bekijken dan kun je eventueel een exemplaar op dvd’s bij mij kopen, ik heb de serie dubbel :). Groetjes, Erik

Wil je reageren?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.