Onze TV TIP: Welcome to the Rileys

Welcome to the Rileys

Onze enige TV TIP van vandaag is Welcome to the Rileys. Een film waarin Kristen Stewart, naast de inmiddels overleden James Gandolfini, de hoofdrol speelt. En wij houden wel van Kristen (we bedoelen, kijk dan!), dus dan vinden wij de film ook wel TIP waardig. Waar Welcome to the Rileys over gaat?

Het verhaal

Doug (Gandolfini) en Lois (Melissa Leo) hebben het zwaar. Hun dochter is jaren geleden al overleden, maar het verdriet verdwijnt maar niet. Waar Lois veel binnen blijft, trekt Doug er op uit. Ook zoekt hij afleiding bij een minnares, die plotseling te overlijden komt. Nog meer verdriet voor Doug dus!

Op een zakenreis naar New Orleans ontmoet hij dan de 16-jarige stripster Mallory (Stewart). Dat is eigenlijk best toevallig, want hij ontmoet haar in een bar en niet in een striptent. Hij besluit te blijven en voor haar te zorgen, want 16 jaar en dan al stripster, dat kan echt niet.

Lois beseft dan dat er iets moet veranderen en besluit actie te ondernemen. Actie die gevolgen heeft. Wat die actie is en welke gevolgen dan zijn, kun je zien in de film.

De regisseur

Jake Scott is de regisseur van Welcome to the Rileys. Als je vader Ridley Scott is, en dat is zo, dan heb je wel een hele goede leerschool gehad. In het verleden regisseerde Jake veel videoclips. Van U2 tot Cypress Hill! Daarnaast heeft hij ook veel korte films gemaakt. Welcome to the Rileys is tot nu toe zijn enige lange speelfilm. Wie weet komt daar binnenkort nog een titel bij!

Zaterdag 15 oktober | 22.25 uur | CANVAS | Welcome to the Rileys

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.