Onze TV TIP: The Spectacular Now

Onze TV TIP The Spectacular Now

Jaja, jullie lezen het goed. Een TV TIP van ons op een zondag! Het valt ons de laatste tijd op dat de BBC eigenlijk ook best wel heel goede films uitzendt. Weliswaar zonder ondertiteling, maar de meeste van ons kunnen toch wel een aardig woordje Engels! Vandaar dat vandaag onze TV TIP: The Spectacular Now is. Op BBC 2 welteverstaan!

De populaire tiener Sutter (Miles Tenner) wordt gedumpt door zijn vriendinnetje. Wat doe je dan vervolgens? Zuipen! Niet slim lijkt ons, maar goed! Hij leeft in ieder geval van dag tot dag. Als hij met een kater wakker wordt, blijkt hij in de tuin van de verlegen Aimee (Shailene Woodley) te liggen. Zij is meer van het nadenken over de toekomst. Hoewel ze elkaars tegenpolen zijn, voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken. Hoe zal het tussen de twee aflopen?

Miles Tenner kennen natuurlijk allemaal van Whiplash, The Fantastic Four en The Divergent Series. En laat in laatstgenoemde Shailene Woodley nou net de hoofdrol spelen. Overigens vinden wij haar vooral grandioos in The Fault in Our Stars, maar dat terzijde! James Ponsoldt is overigens de regisseur, bekend van het vorig jaar verschenen bejubelde The End of the Tour!

Zondag 17 april | 23.00 uur | BBC 2 | The Spectacular Now

Share

4 gedachtes over “Onze TV TIP: The Spectacular Now

  1. Ik vond deze wel oké, maar niet super. Het is wel een hele trouwe verfilming van het boek overigens; ze hebben slechts een enkele scène anders ingevuld.

  2. Deze heb ik al wél gezien! Ik vond het echt een hele leuke film. Ik geniet erg van die coming-of-age titels, zeker met een romantische invalshoek. Ook was The End of the Tour best tof. Het was niet alleen mooi om te zien als journalist in wording, maar ook hoe belangrijk dialogen kunnen zijn in een film.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.