Onze TV TIP: The Secret Life of Walter Mitty

The Secret Life of Walter Mitty

Dit is vandaag eigenlijk best wel een hele rare TV TIP: The Secret Life of Walter Mitty. Niet dat de TV TIP raar is, verre van dat zelfs. Nee, meer het tijdstip en de zender waarop de film komt. Hij komt namelijk op BBC TWO om 13.00 uur in de middag! Donderdagmiddag wel te verstaan! Dat mag de pret niet drukken, want deze feelgood film is een echte aanrader.

Walter Mitty (Ben Stiller) is een man die eigenlijk heel zijn leven gewoon doet wat hij moet doen. Nooit een keer zijn dromen najagen (en dromen doet hij veel), of een keer gek doen. Nee, gewoon elke dag hetzelfde deuntje. Als hij op een dag op het werk een foto kwijt is (hij werkt bij de New York Times), besluit hij de hele wereld over te gaan, op zoek naar die ene foto. En niet alleen dat, want hij is stiekem ook verlief op collega Cheryl (Kristen Wiig) die hij wil overtuigen van zijn kunnen. Zal het hem lukken om de foto ongeschonden terug
te krijgen voor de deadline? Houdt hij überhaupt zijn baan? En misschien nog wel belangrijker, gaat hij Cheryl haar hart veroveren?

Laat je verrassen door deze prachtig mooie en energie gevende film. Als je je kut voelt, zet dan deze film op. Voel je jezelf goed, zet hem dan ook op! Prachtig verfilmd en je ogen komen niets te kort. De kleuren spatten werkelijk van het scherm af!

Maar wie is de regisseur dan? Heel verrassend Ben Stiller zelf. Alhoewel, hij heeft al 16 films geregisseerd, waaronder the Cable Guy, Zoolander 1 en 2 en dus ook The Secret Life of Walter Mitty. Weer wat geleerd, want om eerlijk te zijn wisten wij dat echt niet. Jullie wel?

Donderdag 2 juni | 13.00 | BBC TWO | The Secret Life of Walter Mitty

Share

6 gedachtes over “Onze TV TIP: The Secret Life of Walter Mitty

  1. Ik vond het een vermakelijke film, maar niet veel meer dan dat. Als ik een echte tip mag geven, kijk dan eens naar het origineel met de onnavolgbare Danny Kaye. Schitterend!

  2. Heb het origineel met Danny Kaye nog niet gezien. Staat nu wel op mn lijst. Ik vond deze versie fantastisch. Zeker ook vanwege de muziek van Bowie. Geweldig.

  3. Ik heb het origineel niet gezien maar ik heb me indertijd prima vermaakt met deze versie. Werd er lekker vrolijk van!

    Maar uitzenden op donderdagmiddag om 13.00? Dat zouden meer zenders moeten doen! Hoe vaak zap je overdag langs de kanalen om (opnieuw) te constateren dat er niets leuks op de TV is? Gelukkig hebben we VOD nog maar toch zou het ook fijn zijn als bijvoorbeeld een hele zondag lang de beste films te zien zouden zijn. Wel lekker als het buiten ongelooflijk slecht weer is.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.