Onze TV TIP: The Bucket List

The Bucket List

Als je de filmposter al bekijkt, moet je al lachen. Twee oude mannen die volop lijken te genieten. The Bucket List is dan ook onze TV TIP voor vandaag. Een vrolijke film, met een hele droevige ondertoon. Staat The Bucket List op jouw bucket list om nog te zien? Dan is dit je kans!

Het verhaal

Wat als je terminaal bent, maar je hebt het idee nog niet alles uit je leven te hebben gehaald? Edward (Jack Nicholson) en Carter (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar tijdens de behandelingen tegen kanker. Samen stellen ze een lijstje op om eindelijk de dingen te doen die ze altijd wilden doen, de zogenoemde bucket list dus.

De mannen zijn in eerste instantie niet elkaars beste vrienden. Niet raar ook want de Edward is miljonair en Carter juist een echte arbeider. Je verkeert dan ook niet echt in elkaars kringen. Langzaam maar zeker ontstaat er toch een vriendschap waarbij ze veel voor elkaar over hebben. Zolang ze hun lijstje maar kunnen afwerken, want hoe lang ze nog te leven hebben weten ze niet!

Als je zin hebt in veel lachen dan moet je zeker gaan kijken. Je moet er alleen ook niet bang voor zijn om een traantje te laten, want droog houden blijft lastig. Waar dat aan ligt daar mag je zelf achter komen.

De regisseur

De regisseur is een oudgediende en heeft zijn sporen al wel verdiend, Rob Reiner.Gaat er al een belletje rinkelen? This is Spinal Tap en When Harry Meets Sally zijn toch wel echte klassiekers. Daarnaast kun je hem ook kennen van A Few Good Men en Rumor Has It. Als wij mogen kiezen dan gaan we toch wel voor The Bucket List als persoonlijke favoriet. Maar dat is smaak, en we weten allemaal dat over smaakt niet te twisten valt!

Zondag 13 november | 20.00 uur | Net 5 | The Bucket List

Share

Een gedachte over “Onze TV TIP: The Bucket List

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.