Onze TV TIP: Mommy

Mommy Xavier Dolan

Oooooooooow wat zijn wij blij met het programma Zomergasten. Niet dat wij het programma vaak bekijken, maar de gast van die dag mag altijd een film uitkiezen als afsluiter. En laat de gast van deze dag juist Mommy te hebben gekozen. Mommy hebben wij nog niet gezien en staat nog op onze Blindspotlijst. Dat wordt opnemen voor ons. Het moge duidelijk zijn, Mommy is onze TV TIP van vandaag.

Het verhaal

Je zult maar een zoon hebben die ADHD heeft en je hele leven bepaalt. In Mommy is dit het geval. Helemaal nadat de man van Diane is komen te overlijden. Ze moet in haar eentje de onhandelbare Steve opvoeden. Godzijdank is daar haar buurvrouw Kyla, die haar mee gaat helpen. Het lijkt er op dat zij rust in de tent gaat brengen, maar is dat ook zo?

De regisseur

Xavier Dolan is naast acteur ook regisseur. Hoewel hij pas 27 jaar is, is het echt een multitalent. Tom à la FermeJ’ai tué ma Mère en Laurence Anyways zijn ook echte toppers. Nu maar hopen dat Mommy dat ook is, maar gezien de positieve recensies kan dat haast niet missen. Overigens heeft hij ook de muziekvideo Hello van Adele geregisseerd. En die kennen we allemaal wel, toch?

Zondag 21 augustus | 23.25 uur | NPO 2 | Mommy

Share

2 gedachtes over “Onze TV TIP: Mommy

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.