Onze TV TIP: Million Dollar Baby

Million Dollar Baby

Soms vallen we in herhaling met Onze TV TIPS. Helemaal niet erg, al zeggen we het zelf. Als een film goed is, dan kunnen wij die gewoon nog een keer als TIP geven. Zo ook Million Dollar Baby. Als je het ons vraagt, misschien wel de tegenhanger van het eerder dit jaar verschenen Creed.

Million dollar baby gaat over een vrouwelijke bokster Maggie (vertolkt door Hillary Swank). Een mooie film die niet alleen over boksen gaat, maar ook over het leven daar omheen. Maggie heeft het namelijk niet gemakkelijk en boksen is haar uitlaatklep. Samen met haar trainer Frank (good old Clint Eastwood) gaat ze trainen. Uiteindelijk eindigt ze in de ring en gaat ze de wedstrijd van haar leven boksen tegen onze eigen Lucia Rijker. Morgan Freeman speelt trouwens ook mee. Leuke cast dus!

Clint Eastwood speelt niet alleen mee in deze film. Nee, hij regisseert hem ook. Die man kan echt alles. En dan te bedenken dat hij inmiddels al 85 is en nog steeds af en toe een film maakt. Hulde!

Vrijdag 29 april | 21.05 uur | CANVAS | Million dollar Baby

Share

Een gedachte over “Onze TV TIP: Million Dollar Baby

  1. Prachtige film van Clint Eastwood, een regisseur/acteur die, net als goeie wijn, met de jaren alleen maar beter wordt (één van mijn favoriete acteurs trouwens). Een aanrader!

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.