Onze TV TIP: Dagen Zonder Lief

Dagen Zonder Lief

Hallelujah! Ja, echt waar Hallelujah! Vandaag hebben we namelijk een TV TIP van Felix van Groeningen: Dagen Zonder Lief. En laat Felix van Groeningen nu net één van onze favoriete regisseurs zijn. Dagen Zonder Lief kennen we nog niet, dus dat wordt smullen! Kijken jullie er ook al naar uit?

Het verhaal

Als je vrienden bent, dan ben je een blij mens. Althans, wij zijn blij dat we vrienden hebben. Ook oude vrienden hebben is ook fijn. Je ziet elkaar af en toe, maar als je elkaar ziet is het net alsof het gisteren was dat je elkaar voor de laatste keer sprak. Vrienden voor het leven zijn dat.

In Dagen Zonder Lief zien vijf vrienden elkaar weer na een lange tijd. Je hebt Kelly met donker haar, die terug komt uit het buitenland om haar moeder iets te vragen. Daarnaast heb je Frederic, die met zijn vriendin naar Brussel verhuist om bij zijn schoonvader te werken. Ook is er nog Kurt, de beste vriend van Frederic, die op zijn beurt weer een relatie heeft met blonde Kelly en daarmee ook een kind heeft. Als laatste is er nog Niek, een man die café eigenaar is en van jonge meisjes houdt.

Zouden de vrienden nog steeds wel vrienden van elkaar zijn, of is er na zoveel jaar niets meer over van die vriendschap? Kijk de film en de vraag wordt beantwoord.

De regisseur

Altijd leuk als je je favoriete regisseur in het zonnetje mag zetten: Felix van Groeningen dus. De man die verantwoordelijk is voor de pareltjes The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid Der Dingen en Belgica. En dan hebben we het nog niet eens over Steve+Sky gehad, ook al zo een goede film, al is die wel iets minder dan de eerder drie genoemden.

Maandag 25 juli | 22.00 uur | CANVAS | Dagen zonder Lief

Share

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.