Onze TV TIP: Blue Valentine

Onze TV TIP Blue Valentine

Onze TV TIP van vandaag is er één die over de liefde gaat: Blue Valentine. Niet zozeer over hoe mooi de liefde is, maar meer over hoe breekbaar de liefde kan zijn. En dat alles met Ryan Gosling en Michelle Williams in de hoofdrollen.

Cindy (Williams) en Dean (Gosling) zijn al jarenlang een stel. Wat vaker gebeurt in relaties, gebeurt ook bij hen: de sleur zit er in. De twee besluiten een hotelkamer te boeken om hun relatie te overdenken. Tijdens deze avond/nacht word je als kijker naar het verleden meegenomen, maar zien we ook het heden. Hoe mooi de liefde ooit was tussen de twee en hoe het toch komt waar ze nu zijn. Twee breekbare rollen en een film die niet verveelt!

De regisseur, Derek Cianfrance, is ook bekend van A Place Beyond the Pines. Niet geheel toevallig ook met Ryan Gosling. Daarnaast was Williams genomineerd voor een Oscar als beste vrouwelijke actrice. Ryan Gosling zingt in onderstaande trailer wat ons betreft trouwens de pannen van het dak. Dat is de muziek waar wij van houden!

Vrijdag 15 april | 21.45 uur | NPO 3 | Blue Valentine

Share

5 gedachtes over “Onze TV TIP: Blue Valentine

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.