Onze TV TIP: All is Lost

All is Lost

Vandaag een TV TIP van met een man die al lang bejaard is: All is Lost met Robert Redford. 79 jaar oud is die man al (hij wordt 80 dit jaar) en stoppen met acteren kan hij nog steeds niet. Net5 is dit keer de zender waar het gebeurt.

De film speelt zich af op de oceaan, waar Robert door een ongelukkige aanvaring van zijn zeilboot met een zeecontainer (ja echt waar) moet zien te overleven. Een eenzame film is het wel, want bijrollen zijn er eigenlijk nauwelijks. Uit deze film blijkt ook wel dat hij een ton aan ervaring heeft opgedaan, want hij maakt de film. Er zijn niet veel acteurs die deze rol neer kunnen zetten. Acteren door weinig tot niet te praten. Lichaamstaal is dan ontzettend belangrijk. Overigens heeft hij alle stunts zelf gedaan. En ik kan je vertellen, dat is best knap gezien het vele water en onderwatercènes.

De film is geregisseerd door J.C. Chandor, ook bekend van Margin Call en A Most Violent Year. Geen verkeerde regisseur dus! Wij gaan All is Lost in ieder geval gewoon nog een keer kijken!

Woensdag 11 mei | 20.30 uur | Net5 | All is Lost

 

Share

2 gedachtes over “Onze TV TIP: All is Lost

  1. Dit was niet een film waar ik van heb kunnen genieten en had echt moeite om er helemaal doorheen te zitten. Volgens mij schreef ik ook in m’n recensie dat toen hij op een gegeven moment “Fuck” zegt dat dat precies mijn gevoel was omdat ik wist dat ik nog zo lang moest blijven zitten.

Wil je reageren?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.